Revista de astrologie realizata de Editura Fidelia.

Astrotext este publicatie digitala inregistrata la Biblioteca Nationala a Romaniei, cu codul ISSN 1841-5024.

A fost infiintata de catre AdiM in 13 octombrie 2001 iar din decembrie 2005 este continuata de Firicel Ciarnau, Fülöp László si Diana Spinean. Toate articolele semnate Fidelia au fost scrise de Fülöp László, Firicel Ciarnau si Diana Spinean, exceptand cele ale colaboratorilor, a caror semnatura apare direct in articol.

Incepand cu 1 ianuarie 2012, revista este oferita spre dezvoltare grupului Astropractica (grupul de discutii al fostilor cursanti ai Scolii de Astrologie Fidelia si a colaboratorilor Fidelia) si se afla in ingrijirea unui colectiv de Redactie.

Descriere:

Revista de astrologie, gratuita, online

Contine informatii sintetice si practice, stiri, recomandari astrologice, articole de astrologie, dar si de numerologie sau divinatie.

Revista apare la inceputul fiecarei luni, fiind anuntata prin mail. Pana in martie 2010 revista a fost bilunara, oferind articole suplimentare cititorilor sai inclusiv la mijlocul lunii. O parte din articolele suplimentare au fost incorporate in numarul principal, astfel ca acum avem un singur numar pe luna, mai consistent.

Este un serviciu dedicat celor care sunt constienti de extraordinarul beneficiu si ajutor dat de astrologie.