Barbara BacauanuNumerologie

Numerologic despre ziua Sfantului Valentin

de Barbara Bacauanu

numero-valentinesZiua Sfantului Valentin, devenita ziua internationala a iubirii, se sarbatoreste in fiecare an pe data de 14 februarie, data ce din punct de vedere numerologic pare sa nu fie aleasa la intamplare.

Luna februarie este a doua luna din an, deci este influentata de vibratia Doi, a carei esenta este insasi conexiunea cu celalalt, aratand relatia sub toate formele ei: romantica, sociala, emotionala sau spirituala.

Intr-o perioada guvernata de aceasta cifra ni se atrage atentia ca fara celalalt, oricine ar fi el, nu putem exista, deoarece totul este format din contraste, din yin si yang, din masculin si feminin, pozitiv si negativ. Doi este cifra emotiilor, a empatiei si a uniunii, a echilibrului, cea care ne atrage atentia sa ne raportam si la altii, sa-i ascultam si sa-i intelegem, sa ne formam pareri si sa actionam in conformitate cu nevoile tuturor celor implicati.

In februarie este bine sa reflectam la cine suntem cu adevarat privind la oamenii pe care i-am atras in viata noastra, deoarece Doi functioneaza ca o oglinda in care vedem cum suntem in raport cu ceilalti, care ne sunt temerile si bucuriile, ce ne implineste si ce detestam mai mult. Daca nu suntem multumiti cu ceea ce vedem, putem schimba realitatea, schimbandu-ne in primul rand pe noi.

Numarul 14 este de natura karmica, iar perioadele influentate de vibratia sa pot deveni adevarate aventuri si experiente de viata, daca avem inima deschisa sa ne abandonam fara frica, daca acceptam invitatia de a visa si de a ne trai visul. Atunci cand suntem sinceri, Cinci (1+4) reprezinta insasi libertatea sentimentelor, cifra ce ne poarta cu viteza printr-un carusel al vietii, ducandu-ne exact in locul in care ne dorim sa fim.

Totodata, Cinci-ul guverneaza simturile, aventura, demascarea sentimentelor si pasiunea. De aceea, data de 14 poate fi o zi foarte senzuala, mai ales intr-o perioada guvernata de 2, in care putem primi daruri si lectii legate de relatii.

Totusi, chiar daca in aceasta zi cuplurile petrec simbolic la o cina romantica, isi spun vorbe frumoase si reflecteaza la ceea ce inseamna celalalt in viata lor, Valentine’s Day, prin vibratia lui 7 (14.02 = 1+4+2=7) indeamna sa se priveasca dincolo de supratafata relatiei.

Nu pare sa fie timpul pentru pretentii artificiale din partea partenerului sau sa asteptam sa fim umpluti de cadouri, deoarece aceasta cifra conduce la introspectie, la iubire neconditionata, la impartasire sincera, aratand iubirea universala si abandonul total!

In 2013, care este un an 6, vibratie armonioasa si benefica casatoriei, iubirii si cuplului, ziua Sfantului Valentin poate avea o semnificatie deosebita, in sensul unor revelatii si decizii ce vizează viitorul relational.

Referindu-ne doar la simbolistica zilei de Valentine, in funcție de vibratia personală, data de 14.02.2013, poate aduce următoarele influente:

Pe cei cu vibratia nasterii 1 ii asteapta o zi plina de surprize, buna dispoziție si caldura din partea partenerului. Isi pot exprima liber sentimentele intr-un cadru intim si pot trai fiecare moment la intensitate maxima!

Cei cu vibratia 2 isi pot găsi balansul si armonia prin cel drag, ziua de Valentine fiindu-le benefica din punct de vedere relational. O perioada romantica si senzuala in care se pot lua decizii care sa influenteze relatia pe termen lung, dar care sa o si stabilizeze mai mult.

Pentru cei cu vibratia nasterii 3 ziua iubirii are conotatii magice. Pe lângă empatia si emotia puternica pe care o simt, pot avea anumite revelatii legate de profunzimea sentimentelor, compromis, sacrificiu si daruire neconditionata!

Ceva in cadrul cuplului poate suferi o transformare puternica pentru cei născuți sub influența lui 4, dar evenimentele zilei in cauza le sunt benefice pentru o perioada mai lunga de timp. Totodata, poate fi o zi foarte pasionala, in care toate barierele ce va opreau pana acum dispar!

O zi decisiva si plina de neprevazut ii așteaptă pe cei cu vibratia nasterii 5. Ziua de 14 Februarie traseaza o linie clară intre trecut si viitor, iar concluziile exprimate acum pot avea durabilitate in timp.

Pentru cei cu vibratia 6 este oricum un an plin de insemnatate in domeniul relational, astfel incat luna februarie si data de 14 le pot da unele indicii premargatoare anului 2013. Oricum, este o zi in care se pot sadi semintele unei viitoare relații sau cea actuala  are parte de un nou inceput.

Este foarte importantă empatia si stabilirea unei legături emotionale cu cel iubit pentru cei guvernati de numarul 7, deoarece ziua de Valentine desi le este foarte benefica, ii poate pune fata in fata cu personalitatea diferită a celui iubit.

Pentru cei cu vibratia 8, comunicarea este elementul principal. 14 februarie poate fi o zi in care va deschideti sufletul si ii spuneti partenerului tot ce simtiti si ganditi, rezolvand astfel multe din problemele precedente.

Cei cu vibratia 9 pot avea parte de o zi in care se stabilesc noi responsabilitati, se iau decizii cu greutate pe viitor sau fac un legamant de durata. Este o zi in care primeaza ratiunea, mai mult decat sentimentul!