Cristiana Tănase

Cristiana TanaseMi-e greu să identific între amintiri un moment sau eveniment fix care să mă fi apropiat întâi şi-ntâi de astrologie, însă mărturisesc că am redescoperit la o curăţenie generală recentă o colecţie de articole adunate în decursul a câţiva ani buni, decupate din rubricile astro ale revistelor adolescenţei mele.

În anul 2011 am aflat de Şcoala de Astrologie Fidelia, m-am înscris la cursuri, am intrat în lumea astrologilor din România şi în acelaşi timp am început să mă apropii, prin intermediul lecturilor din ce în ce mai captivante, de astrologia internaţională. Mai apoi mi s-a propus să scriu pentru AstroText şi am acceptat provocarea. Au urmat cursurile de certificare Fidelia, iar în prezent continuu să mă adâncesc tot mai mult în studiul acestui limbaj deosebit de inteligent şi de complex.

Pot spune că m-am luat de mână cu astrologia şi nu văd de ce i-aş mai da vreodată drumul pentru că am găsit în ea indicii pentru multele şi neobişuitele ”de ce”-uri care mă însoţesc prin viaţă.

Proiect personal în lucru: https://www.iluminarium.ro/