Despre

Revistă de astrologie realizată de Editura Fidelia.

Astrotext este publicaţie digitală înregistrată la Biblioteca Naţională a României, cu codul ISSN 1841-5024.

A fost înfiinţată de către Adrian Mîndruţă-Tănăsescu (AdiM) in 13 octombrie 2001 iar din decembrie 2005 este continuată de Firicel Ciarnău, Fülöp László şi Diana Spinean. Toate articolele semnate Fidelia au fost scrise de Fülöp László, Firicel Ciarnău şi Diana Spinean, exceptând cele ale colaboratorilor, a căror semnătură apare direct în articol.

Începând cu 1 ianuarie 2012, revista este oferită spre dezvoltare grupului Astropractica (grupul de discuţii al foştilor cursanţi ai Şcolii de Astrologie Fidelia şi a colaboratorilor Fidelia) şi se află în îngrijirea unui colectiv de Redacţie.

Descriere:

Revistă de astrologie, gratuită, online

Conţine informaţii sintetice şi practice, ştiri, recomandări astrologice, articole de astrologie, dar şi de numerologie sau divinaţie.

Revista apare la începutul fiecărei luni, fiind anunţată prin mail. Până în martie 2010 revista a fost bilunară, oferind articole suplimentare cititorilor săi inclusiv la mijlocul lunii. O parte din articolele suplimentare au fost încorporate in numărul principal, astfel că acum avem un singur număr pe lună, mai consistent.

Este un serviciu dedicat celor care sunt conştienţi de extraordinarul beneficiu şi ajutor dat de astrologie.