Cristina Podoreanu

Cristina PodoreanuCristina – Soare în Pești, Luna în Săgetător, Ascendent în Taur. Așa m-am prezentat la Astro-Festival la Craiova în anul 2012, pentru că așa se prezentau toți participanții la acel simpozion de astrologie, primul la care am luat parte.

Spre sfârșitul anului 2011 mă aflam într-un impas existențial, nefiindu-mi clar ce să fac eu cu viața mea, moment în care astrologia s-a năpustit în cale-mi, strigând hotărâtă: studiază-mă! Observație: până atunci făceam parte din categoria de oameni care desființau astrologia, considerând-o pur și simplu voodoo, adică ceva de care e tare bine să stai cât mai departe. Dacă știam ceva despre astrologie? Da, știam foarte bine din auzite…

Anul 2012 s-a constituit într-o perioadă de studii „de-adevăratelea” despre astrologie. Tot atunci am interacționat și cu Tarotul, cu Symbolonul, cu Lenormandul și am înțeles că studiul acesta durează până la stele și înapoi.

În prezent sînt realizator și prezentator al rubricii săptămânale de astrologie pentru Antena 1 Brașov, colaborator al revistei AstroText (rubrica de AstroTarot) și, nu în ultimul rând, astrolog.

Așadar, Cristina – Soare în Pești, Luna în Săgetător, Ascendent în Taur, de profesie astrolog.
Dincolo de astrologie și Tarot, există viața ca autoare de romane, viața de pe scenă ca și actriță și, mai ales, viața pe două roți, în goana celor o sută de cai ai motocicletei.

www.cristinapodoreanu.ro