Elena Stănescu

Elena Stanescu

Pentru mine astrologia nu este o religie, nu este o filosofie, nu este o ideologie, este doar prietena mea cea mai bună. Ne-am certat adeseori și tot de atâtea ori ne-am împăcat, dar niciodată nu mi-am pierdut respectul pentru ea.

O implicare mai intensă în studiul astrologiei a început când aveam 23 de ani și am descoperit repede că multe din simbolurile întâlnite și semnificațiile planetelor le știam deja. Cumva, ocultismul m-a pasionat fără să-mi dau seama, încă din copilărie.

În adolescență am fost fascinată de Edgar Cayce, apoi în facultate am fost intuitiv atrasă, chiar sub efect hipnotizator, de numele lui Rudolf Steiner. Când am început să-l citesc am realizat că reprezintă pentru mine o provocare mentală de care nu puteam să mă despart. 

Mai târziu, în 2017, m-am hotărât să urmez cursurile Școlii Fidelia, deoarece studiul individual de până atunci, întins pe durata a mai multor ani, părea insuficient. De la primul curs am simțit o formă de familiaritate când i-am întâlnit pe Cayce și Steiner printre rânduri. Oamenii mei erau acolo, așa că am ajuns unde trebuie. Ulterior, m-am alăturat echipei revistei Astrotext, unde fac ceea ce mi-am dorit dintotdeauna: să scriu cu entuziasm despre ceea ce îmi face plăcere.

Soarele meu este în Taur și Ascendentul în Gemeni, iar guvernatorul Ascendentului este la el acasă. Astfel îmbrățișez realitatea la un nivel multidimensional, ceea ce mă ajută să văd numeroasele adevăruri ce pot fi descoperite într-o astrogramă, iar atunci când mă aventurez în profunzimea acesteia să interpretez o viață. Pe scurt, am devenit astrolog din pasiune.