Carmen CodirlaInfluentele Lunii

Lună Nouă în Berbec. Cine ești tu?

Darcy Nicholas - Warrior of the Sun
Darcy Nicholas – Warrior of the Sun

Energia „Berbecului” este prezentă în harta astrală a fiecăruia dintre noi. Poziționate la vedere sau dosite prin vreun buzunar al rucsacului, însușiri precum impulsivitatea, hotărârea, precipitarea, curajul și pasiunea sunt prezente și în bagajul tău. Dacă ești entuziast, debordând de energie și nerăbdare, dacă te simți mai mereu „pe locuri” și nu ai nevoie decât de o scânteie ca să te desprinzi, să fii tu însuți, să te afirmi, să preiei conducerea și să aduci schimbarea, să dovedești că poți, atunci energia Berbecului ocupă în harta ta un loc privilegiat. Ai putea chiar să fii născut în intervalul de timp 21 martie-20 aprilie, când Soarele luminează cu razele sale acest semn zodiacal sau, Ascendentul tău, acea energie ce îți deschide orizonturile și îți creionează atitudinea în fața vieții, ar putea să fie plasat în Berbec.

Aceasta este energia pe care o activează Luna Nouă din 7 aprilie1 – energia luptătorului, a eroului care vrea să preia conducerea. Soarele și Luna te invită la o călătorie îndepărtată, în plan spiritual unde, purtat de imaginația creatoare, poți să descoperi cine ești cu adevărat. Cele două luminarii îți dezvăluie taina focului interior–susținător al vieții-, puterea gândului și a cuvântului. Ele îți vorbesc despre aspirația luminii blânde și senine, despre auto-vindecare și refacerea echilibrului energetic. Energia luptătorului este direcționată spre interior, pentru scoaterea la lumină a cauzelor suferințelor din adâncimile necunoscute ale sufletului, pentru expulzarea animalității și automatismelor.

Astrele îți sugerează, având în vedere călătoria, să slăbești puțin legăturile cu planul material. Să-ți lași deoparte, pentru moment, posesiunile pentru că ele sunt doar instrumentele cu ajutorul cărora, cu iscusință, vei reuși să-ți împlinești destinul. Astrele te sfătuiesc să ai un bagaj cât mai mic: doar Tu. Privind dincolo de gard, pe care singur ți l-ai ridicat, pe 7 aprilie vei putea să descoperi un nou “Tu”: mai detașat, performant, inovativ, vizionar și creativ.

Semnul zodiacal al Berbecului și numărul „2” își împletesc vibrațiile și te predispun la acțiune. Aprinde focul înlăuntrul ființei tale și luptă-te să-i păstrezi flacăra vie! Arată și altora cine ești tu. Ia exemplul Soarelui în tot ceea ce faci. Susține viața! Fii lumină! Fii sclipire! Fii tu însuți! Dăruiește din lumina ta tuturor!

CARMEN CODIRLĂ

autor-carmen-codirla

  1. Luna nouă în Berbec și Casa a IX-a a Spiritualitații, în aspect de conjuncție aplicantă cu Uranus, inconjuncție cu Jupiter retrograd și Nodul Nord (în Fecioară și casa a II-a a Valorilor), trigon separant cu Saturn retrograd și cuadratură separantă cu Pluton. Ascendentul hărții în Leu în aspect de trigon cu Saturn, conjuncția Soare/Lună și inconjuncție cu Pluton. Soarele se află în Hayz, exaltare și propria bucurie. Mercur se află conjunct cu Mijlocul Cerului.