Astro-financiară, aprilie 2020

Începem luna aprilie cu Ascendentul în Săgetător, semn aducător ce aduce elan, entuziasm, dorință pentru exteriorizare, independență în exprimare și în acțiune, arătând totodată predispoziție la exagerare și superficialitate în domeniul culinar și financiar.

Venus realizează un trigon cu Pluton, la rândul său în conjuncție cu Jupiter, în Capricorn. Dar și cu Saturn (în conjuncție cu Marte, în Vărsător). Aceste aspecte arată începutul unei perioade benefice în care ne este mult mai ușor să rămânem disciplinați financiar și să ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră.

Axa valorilor cade în Capricorn (casa II), respectiv în Rac (casa VIII). Saturn, planeta guvernatoare a Capricornului, formează conjuncție cu Marte în Vărsător. Iar Luna, planeta guvernatoare a Racului, formează un sextil cu Uranus în Taur. Aceste aspecte ne aduc mai multe posibilități financiare, înlesnirea comerțului prin intermediul internetului. Ne ajută ca în deciziile pe care le luăm pe termen mediu și lung să avem în vedere bunăstarea familiei, dar și a anturajului apropiat în care trăim. Ne inspiră să fim mai atenți la cei din jurul nostru, la comunitatea în care existăm.

La ora 12:00, București, Soarele din Berbec realizează o cuadratură cu Luna din Rac. Această cuadratură ne oferă un impuls puternic pentru a ieși din zona noastră de confort și să pornim la drum, să punem în practică ideile ce s-au copt. Este momentul să ne luăm viața în mâini și să acționăm cu curaj și încredere în forțele proprii.

În harta ridicată pentru 2 aprilie, se remarcă o opoziție între Lună (Rac) și Pluton (în conjuncție cu Jupiter, Capricorn), opoziție care este echilibrată de Venus (Taur). Aceasta realizează un sextil cu Luna și un trigon cu Pluton. Aceste aspecte ne arată că uneori ne place să luăm deciziile singuri, alteori cerem sfatul celor din jur. Ideal ar fi să găsim echilibrul, și să comunicăm continuu cu partenerii noștri de afaceri, sau cu asociatul nostru, să ținem cont de părerile lor în toate deciziile pe care trebuie să le luăm. Comunicând cu cei din jur, vom fi și noi mai inspirați, astfel vom lua decizii mai bune.

Pe 6 aprilie, ora 12:00, București, Luna (Fecioară) realizează o opoziție cu Mercur (în conjuncție cu Neptun, Pești), și un trigon cu Pluton (în conjuncție cu Jupiter, Capricorn).

Venus (Gemeni) realizează un trigon cu Saturn (în conjuncție cu Marte, Vărsător), iar Marte formează o cuadratură cu Uranus (Taur). Aceste aspecte ne oferă impulsul necesar pentru renașterea noastră interioară și exterioară, pentru debarasarea lucrurilor inutile, și în același timp avem susținere divină, inspirație și simț practic, condimentat cu disciplină și perseverență. Dacă depunem efort pe termen lung, cu răbdare, perseverență, disciplină, avem șanse reale de a ne duce planurile la bun sfârșit, și de a ne realiza obiectivele propuse.

Pe15 aprilie, ora 12:00, București, avem pe cerul astral un trigon format între Venus (Gemeni) și Marte (Vărsător), și o cuadratură între Soarele (Berbec) și Jupiter (în conjuncție cu Pluton, Capricorn).

Aceste aspecte ne oferă impulsul necesar punerii în practică a ideilor adunate în perioada iernii. Când căutăm cu inima deschisă, există șansa să găsim mai rapid susținătorii financiari de care avem nevoie, astfel renunțând la pretextele și scuzele pe care ni le-am repetat până acum, este momentul oportun să ieșim din zona noastră de confort (dacă nu am făcut-o la începutul lunii), și să ne apucăm să ne construim viața pe care o dorim și pe care o merităm din plin.

Nu uitați, rezultatele vor apărea în funcție de eforturile noastre depuse pe termen lung, cu focalizarea mentală necesară, și cu acțiuni mărunte efectuate zilnic cu perseverență și atitudine pozitivă.

În harta ridicată pentru 18 aprilie, ora 12:00, București, se remarcă cuadratura formată dintre Soarele (Berbec) și Saturn (Vărsător) pe de o parte și dintre Soarele și Jupiter (în conjuncție cu Pluton, Capricorn) pe de altă parte. Aceste aspecte ne indică începutul unei alte perioade active, care ne provoacă în continuare să ieșim din zona de confort și să depunem efort zilnic pentru autodepășire, pentru a ne atinge obiectivele financiare propuse.

Pe 22 aprilie, Pluton începe staționarea în Capricorn, până pe 29 aprilie, ora 7:00, când intră în mers retrograd (până pe 7 octombrie 2020). Începe o perioadă potrivită pentru a ne interioriza, pentru a săpa adânc, căutând răspunsuri la întrebările de genul: ce nu funcționează în viața noastră, de ce nu funcționează și ce este de făcut, asumându-ne efectele tuturor deciziilor. Astfel ne vom regăsi pe noi înșine și pacea interioară. Regăsindu-ne pacea vom putea lua decizii mai înțelepte și atunci acțiunile noastre vor fi în concordanță cu voința divină.

Pe 23 aprilie, ora 12:00, București se remarcă conjuncția dintre Uranus și Luna din Taur, cu efect amplificat de Soarele care se apropie de ele. Este momentul exteriorizării, exprimării de sine, a personalității noastre, prin aplicarea ideilor geniale pe care le avem, prin artă, creativitate, dans etc.

În 25 aprilie, Luna (Gemeni) realizează un trigon cu Saturn (Vărsător), care ne oferă inspirație, stabilitate, flexibilitate, adaptare ușoară la schimbările impuse de exterior.

Mercur (Berbec) formează o cuadratură cu Pluton staționar (în conjuncție cu Jupiter, Capricorn). Acest aspect ne atrage atenția să fim sinceri, direcți, dar și prudenți în exprimarea noastră verbală, cu partenerii noștri de afaceri, cu autoritățile, dar mai ales cu noi înșine. Să ne selectăm atent cuvintele pe care le folosim, să temperăm volumul și tonalitatea vocii. Este important să fim atenți cum formulăm ceea ce dorim să spunem și modul în care ne exprimăm.

Pe 30 aprilie, ora 12:00, București, observăm pe cerul astral un careu în T în semne Fixe. Avem o opoziție între reprezentanta emoțiilor, a instinctelor, Luna (Leu), și Saturn (Vărsător), la care participă și o a treia planetă, planeta comerțului, a comunicării, Mercur (în conjuncție cu Uranus și Soarele, Taur), realizând cuadratură cu primele două planete. Planeta Mercur este numită focar, deoarece este o gazdă a energiilor celorlalte două planete. În această perioadă este recomandat ca deciziile pe care le luăm și acțiunile necesare să fie analizate la nivel de societate, să avem în vedere atât binele organizației cât și binele angajaților, iar comunicarea deciziilor să fie efectuată într-un mod armonios, cu compasiune și iubire față de semenii noștri.

Ca o concluzie vă pot spune că luna aprilie 2020 este luna potrivită pentru interiorizare, apoi pentru exteriorizare, iar cea mai importantă verigă este luarea deciziilor (importante), acelor decizii care ne influențează cursul vieții pe termen mediu și lung, lucrând în continuare cu disciplină, perseverență și atitudine pozitivă la instalarea obiceiurilor sănătoase, care ne duc mai aproape de realizarea obiectivelor propuse. Totodată să nu uităm de cei care sunt aproape și alături de noi, la bine și la rău. Să alocăm timp, energie și alte resurse necesare pentru construirea, întărirea relațiilor noi și celor existente.

Puterea este în Noi!

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet