Sfatul astro-financiarVizi Erzsebet

Astro-financiară, noiembrie 2020

În harta ridicată pe 1 noiembrie 2020 ora 00:00, București, avem Ascendentul în Leu, iar guvernatorul acestei zodii, Soarele (Scorpion) realizează o opoziție cu Uranus retrograd (în conjuncție cu Luna, Taur). Pe lângă acest aspect mai avem pe cerul astral o cuadratură formată între Mercur retrograd (Balanță) și Saturn (în conjuncție cu Pluton și Jupiter, în Capricorn).

Această lună va fi predominant caracterizată de stabilizarea stării financiare obținute până acum, și nu numai, vor începe să apară roadele muncii noastre și a eforturilor depuse în ultima perioadă. Pe lângă aceasta, este important să investim în noi, în dezvoltarea capacităților noi, care vor fi de folos în viitor, investiții din surse proprii.

Este în regulă uneori să acceptăm resurse externe pentru dezvoltarea noastră profesională și personală, însă este extrem de important să analizăm situația la rece și să ne întrebăm dacă acel curs/acea investiție este ceea ce avem nevoie acum, și dacă ne aduce beneficii pe termen lung. Adică cât de utilă este acel curs pentru mine, pentru angajații mei? Cât de valoroasă este informația pe care o cumpăr? Și, bineînțeles, este indicat să verificăm și sursa: cine o vinde, persoana respectivă de unde a acumulat informația, cât la sută a aplicat din teorie în practică și ce rezultate are în acel domeniu? Să nu ne pripim, așadar, să nu ne aruncăm înainte cu capul, până nu analizăm lucrurile de la capăt la celălalt. Să fim responsabili și informați până la capăt.

Axa valorilor cade în Fecioară, respectiv Pești. Planeta Neptun, care guvernează zodia Peștilor, se află în mers retrograd în Pești, în casa VIII, și realizează un sextil cu Pluton (în conjuncție cu Jupiter, în Capricorn). Acest aspect arată că ascultând intuiția și inspirația divină, putem să fim la momentul potrivit, în locul potrivit. Și nu numai, vom primi exact acele informații, de care avem nevoie.

Pe 4 noiembrie, ora 11:36, București,  Mercur, planeta comerțului și a comunicării își reia mersul normal în zodia Balanței. Astfel comunicarea devine mai limpede, iar comerțul începe să se miște din ce în ce mai bine, începe să ne aducă mai multe rezultate și satisfacții personale și profesionale.

Pe 6 noiembrie, ora 00:00, București, vedem pe cerul astral Luna (Rac), realizând un trigon cu Soarele (Scorpion), o cuadratură cu Marte retrograd (Berbec) și cu Venus (Balanță), dar și un sextil cu Uranus retrograd (Taur). Pe lângă aceste aspecte benefice, dar și provocatoare în același timp, avem planetele din Capricorn, Jupiter, Pluton și Saturn. Toate acestea arată începutul unei perioade în care majoritatea deciziilor care au efect pe termen lung vor fi luate pe baza analizei nevoilor familiei, a întreprinderii pe care o deținem, în favoarea angajaților, și în favoarea comunității în care existăm, comunitate în care este primordial să conlucrăm, să ne ajutăm reciproc și să lucrăm în echipă. Este momentul oportun să ne alăturăm unor grupuri de oameni în care interesele sunt comune, în care se construiește ceva stabil. În același timp este momentul potrivit pentru a ne alege lideri, nu buni, ci foarte buni, care ne vor ghida pas cu pas către un viitor mai prosper, unde munca în echipă și asocierile cu partenerii potriviți vor da rezultate extraordinare și statornice pe termen lung.

În harta ridicată pentru 11 noiembrie 2020, ora 11:00, București, putem observa că Soarele (Scorpion) realizează un trigon cu Neptun retrograd (Pești) și un sextil cu Pluton (în conjuncție cu Jupiter și Saturn, Capricorn), care la rândul său formează un trigon cu Luna (Fecioară).

Aceste aspecte arată începutul unei alte perioade benefice, în care accentul va cădea pe investiții făcute cu cap în dezvoltarea personală, dar mai ales în cea profesională, în cursuri organizate online. Această perioadă este favorabilă pentru a întări punctele forte, pentru a remedia punctele slabe ale angajaților și pentru a facilita munca în echipă.

Totodată este foarte posibil ca în cadrul acestor cursuri ținute online să se lege multe prietenii, asocieri, care vor fi fructuoase pe termen lung. În plus, există șansa să găsim sponsori pentru aceste cursuri, exact când ne așteptăm cel mai puțin.

Planeta inițiativei și a acțiunii, Marte își începe staționarea în zodia Berbecului în data de 12 noiembrie și își ia mersul direct din data de 14 noiembrie. Acțiunile curajoase vor fi recompensate.

Pe 16 noiembrie, Venus (Balanță) realizează o cuadratură cu Pluton (în conjuncție cu Jupiter și Saturn, Capricorn). Acest lucru poate marca începutul altei perioade ușor tensionate, dar și benefice în același timp, deoarece acționând vom avea rezultate. Având rezultate, vom avea satisfacție și împlinire, iar având împlinire, ne crește motivația. Și când avem rezultate, împlinire și motivație, e mult mai ușor să facem schimbări radicale. Iar aceste schimbări radicale vor aduce beneficii financiare pe termen lung.

Pe 27 noiembrie 2020, Luna (Berbec) realizează o cuadratură cu Saturn (în conjuncție cu Jupiter și Pluton, Capricorn).

Planeta Mercur (Scorpion) realizează un sextil cu Pluton (în conjuncție cu Saturn, Jupiter, Capricorn) și un trigon cu Neptun staționar (Pești).

Planeta Venus (Scorpion) realizează o opoziție cu Uranus retrograd (Taur).

Aceste aspecte, ușor tensionate (cuadratură și opoziție), plus cele armonioase (sextil și trigon) ne indică începutul unei perioade active și revoluționare pe plan financiar. Totodată ne va demonstra că „vom fi conduși” în direcția bună mai ales de acele inițiative și acțiuni, care sunt executate cu foarte multă disciplină, organizare eficientă. Vor da roade acele planuri care sunt bine gândite, și bine puse la punct. Vom avea susținere divină prin inspirație, intuiție, iar concentrarea mentală și emoțională vor fi pe măsură pentru a duce la bun sfârșit acțiunile începute în perioadele anterioare.

Pe 29 noiembrie, ora 12:00, București, Luna (Taur) realizează un trigon cu Jupiter (în conjuncție cu Pluton și Saturn, Capricorn) și o opoziție cu Mercur (Scorpion), care la rândul sau realizează un sextil cu Jupiter (în conjuncție cu Pluton și Saturn, Capricorn). Aceste aspecte ne ajută să ne găsim motivația necesară pentru a învăța lucruri noi, pentru a ne califica și a ne dezvolta profesional, pentru a avea curajul de a ieși din zona de confort și de a porni la drum, să luăm viața în mâinile noastre.

În concluzie, vă propun să investiți atât în dezvoltarea voastră profesională, cât și în cea personală, însă pe cât posibil să faceți această investiție din surse proprii.

Pe de altă parte, vă propun să găsiți acele grupuri cu care aveți mai multe puncte comune, unde puteți oferi și primi în același timp susținere mentală și emoțională.

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet