Patrate magice personale

de Barbara Bacauanu

iantrePatratele magice personale sunt vechi forme de talismane, care se calculeaza plecand de la data nasterii sau numele primit la botez. Combinatiile numerice creaza anumite energii ce confera purtatorului o mai mare incredere in sine, protectie, noroc si sansa, ferindu-l de accidente, boli, suferinta sau alte obstacole.  Patratele magice se mai folosesc si cu scop divinatoriu, ele ascunzand adevarate taine de natura esoterica, simboluri si magie matematica. Deoarece pleaca de la cifrele ce compun data de nastere, combinatii unice de numere, ele inglobeaza tot potentialul personal, ghidandu-ne in mod subtil pe calea unei vibratii anume de urmat.

Patratele personale sunt de forma 4×4, dar nu toate sunt patrate perfecte, adica care folosesc un numar doar o singura data. Dar tocmai aici este si frumusetea lor, aceea de a ne arata ce avem de perfectionat, unde avem de lucrat si cum sa ajungem sa avansam…

Cum se calculeaza?

patratem-calcul

In care:

A – luna nasterii (1-12)

B – ziua nasterii (1-31)

C – ultimele doua cifre din anul nasterii (ex 81, 69, 55…)

D – Vibratia nasterii (suma cifrelor ce compun data nasterii, reduse la o singura cifra).

 

Nota: pozitia D este singura data, in aceasta metoda, cand reducem ceva la o singura cifra, data nasterii, luna si ultimele doua cifre din anul nasterii ramanand ca atare!

Exemple

1) Plecand de la data de nastere a lui Pablo Picasso – 25.10.1881 – obtinem patratul de mai jos, in care suma oricarei linii este de 124 = 1+2+4 =  7.

Cifra 7 este asociata pictorilor, poetilor, scriitorilor, oamenilor cu inspiratie divina pentru creatie. Celor guvernati de aceasta cifra le face placere sa lucreze intr-un mediu retras, avand o mare putere de concentrare si contemplare, de meditatie, visare si introspectie.

patratm-picasso

 

 

 

 

 

 

 

2) Carl Gustav Jung – 2.7.1875

Suma este 87 = 15 = 6, aceasta cifra fiind simbolul consilierii. Ea se formeaza din 8 (transformare, adancire, putere de transcedere) si 7 (lumea visului si a inconstientului). Este cifra vindecatorilor si a acelora care servesc intereselor celorlalti.

 

 

 

 

 

 .

.

3) Einstein – 14.3.1879

Suma oricarei linii componente este 102 = 1+0+2 = 3, aceasta cifra fiind simbolul ratiunii, gandirii, corelarii de informatie si al istetimii. Ea se compune din 1 (initiatorul, exploratorul, cuceritorul), 0 (Universului) si 2 (relatie sau gasirea unei relatii, ecuatii care sa defineasca Universul).

patratm-einstein

 

 

 

 

 

 

 

Iantrele personale pentru dragoste, bani, casatorie sau un nou inceput!

Am vazut in exemplele anterioare cum poate influenta patratul magic personal destinul si viata unei persoane, fiind foarte importanta cifra care se deduce in final si care concentreaza in ea toate vibratiile datei de nastere.

Dar daca am vrea sa atragem si altceva? Daca ne dorim relatii mai bune, bani mai multi sau inaltare spirituala? Putem construi un altfel de patrat, modificand doar valoarea casutei D (vibratia nasterii), astfel incat totalul primului rand al iantrei sa fie orice numar dorim noi.

Sa luam ca exemplu o persoana care are suma finala a oricarei linii din patratul personal un numar care in final se reduce la 3, ceea ce-l va ajuta intr-o buna comunicare, rationare si relationare. Dorind sa construiasca un talisman pentru bani, va trebui sa modifice valoarea ultimei casute, astfel incat totalul sa fie 8, cifra ce reprezinta puterea financiara. Asta se poate face adaugand valoarea 5 la valoarea existent déjà in casuta D.

Depinzand de ceea ce ne dorim sa atragem, putem modifica valoarea liniilor, astfel incat:

1 – independenta, realizare, reusita pe cont propriu, individualizare, gasirea drumului de urmat;

2 – cooperare, cuplu, balans, asociere, diplomatie, echilibru, energie creatoare feminina;

3 – exprimare de sine, comunicare, drumuri, calatorii, in asteptarea vestilor bune, luare de decizii, relationare;

4 – organizare, stabilitate, sanatate, casa, ordine, responsabilitati duse la final cu bine, lege;

5 – libertate, varietate, independenta, iubire, cautare de sine, aventura, energie solara;

6 – camin si responsabilitati familiale, casatorie, cuplu si formarea unei familii, atrage dragostea si armonia in relatii, lege si procese in instanta;

7 – analiza, intelepciune, introspectie, spiritualitate, inspiratie;

8 – libertate materiala, finante, afaceri;

9 – umanitarism, intelect, examene, cursuri, strainatate, adaptare, flexibilitate, depasirea si incheierea problemelor, inaltare si evolutie.