Carmen CodirlaInfluentele Lunii

Premieră estivală – Luna Nouă în Leu

luna-noua-leu-august-2016-micEu, tu, băiatul care vinde înghețată la colt de stradă, sfere minuscule de energie deghizate în costume diverse, împărțim aceeași lume mirifică, mobilată cu toate decorurile potrivite manifestării noastre, fiecare din universul său. Fiecare este soarele universului său și trimite raze – ambasadori – să brodeze punți de legătură către acele lucruri, locuri și persoane de care se simte irezistibil atras, într-atât de mult încât și le dorește parte din viața sa. Prinse într-o rețea infinită de energii, universurile diferă. Sunt unice, după cum au fost impregnate și într-o continuă schimbare.

Mâine, 2 august, luna nouă în semnul Leului1 pune reflectorul cosmic asupra creativității, strălucirii și generozității tale și te invită să te apleci cu atenție asupra universului pe care l-ai clădit, cu trudă și efort, de-a lungul timpului. Să-i asculți și să-i descifrezi mesajele. Să răspunzi cu înțelepciune provocărilor sale. Universul tău cum e: mare, mic, radiant, opac, dens, rarefiat, în expansiune sau în contracție? Este el așa cum vrei? Ești fericit(ă)? Dacă o picătură de tristețe îți umbrește privirea, Soarele și Luna te sfătuiesc să nu-ți irosești timpul și energia căutând un vinovat pentru imperfecțiunile sale și nici să îl părăsești, ispitit(ă) fiind de vreo iluzie călătoare, pentru că te-ai îndepărta de punctul tău de referință. Te-ai părăsi pe tine, creația ta – cioburi mici de oglindă care te reflectă – iar fantasmele trecutului te vor urmări peste tot, până când vei înceta să mai fugi de ele și le vei îmbrățisa, cu bunăvoință.

De Luna nouă în semnul “actorului” ești în prim – plan. Ești cap de afiș. Primește în dar puterea focului, a cărui căldură îți deschide inima și te remodelează, pe tine și universul tău minunat! Astrele te predispun să depășești, cu răbdare și perseverență, toate tensiunile și limitările, să ridici toate barierele. Să n-ai decât o grijă: Iubește! Iubește și dăruiește!

CARMEN CODIRLĂ

autor-carmen-codirla

  1. Conjuncția Soare-Lună are loc în Leu și casa a V-a a Creativității, dragostei, copiilor și jocului, în aspecte de: trigon cu Saturn și inconjuncție cu Neptun (aplicantă). Soarele este puternic, în domiciliu și propria casă. Ascendentul hărții se află în Taur (semn fix), iar Venus în Leu (în propria bucurie) se află în aspect de trigon separant cu Uranus. Planetele transpersonale, Saturn și Marte se află deasupra orizontului, Pluton conjunct cu Mijlocul Cerului. Axa Lilith-Priap se suprapune peste Axa Ascendent-Descendent, cu Lilith în casa a VII-a a Parteneriatelor. Modelul holistic al temei este “Balansoarul”, opoziția modelului este Mercur-Neptun (formată pe casele V-XI),  iar incisive sunt: conjuncția Soare-Lună (sub orizont) și Marte (deasupra orizontului).  Axa Berbec-Balanta este interceptată.