Astro-financiară, mai 2020

Începem și luna mai cu Ascendentul în Săgetător. Planeta guvernatoare a acestuia, Jupiter (în conjuncție cu Pluton) tranzitează zodia Capricornului. Această lună va fi remarcată prin acțiuni disciplinate, bine organizate și pline de înțelepciune.

Soarele, aflat în conjuncție cu Uranus și Mercur din Taur, realizează și o cuadratură cu Luna (Leu). Aceste aspecte ne provoacă să fim intuitivi, dar și raționali în deciziile financiare pe care le luăm, indiferent că este vorba de investiția resurselor noastre sau ale altora. În această perioadă suntem susținuți în atingerea obiectivelor financiare propuse, cu condiția să fim deschiși și flexibili în fața noutăților care apar pe parcurs și să lăsăm loc voinței divine să se manifeste prin noi.

Axa valorilor cade în Vărsător, respectiv Leu. Uranus realizează o conjuncție cu Mercur și cu Soarele, în Taur. Toate produsele care sunt alimente de bază, accesorii pentru produse homemade, artă, îngrijirea corpului etc., comercializate prin intermediul mediului online poate să aibă succes, asigurând un venit suplimentar.

Pe 5 mai, ora 22:00, București, se formează o Piramidă în semne de Aer, între Luna din Balanță, Venus din Gemeni și Marte din Vărsător. Luna se află în cuadratură cu Pluton retrograd (Capricorn). Aceste aspecte ne susțin în construirea relațiilor cu anturajul apropiat, cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Ca urmare putem să legăm prietenii, parteneriate pe termen lung care ne vor aduce multe beneficii, mai ales financiare.

Pe 9 mai, Saturn își începe staționarea în zodia Vărsătorului și intră în mers retrograd din 11 mai până la 29 septembrie 2020. Începe astfel o perioadă în care avem șansa să ne organizăm, să ne disciplinăm și mai mult, în toate domeniile vieții. Putem să ne revizuim și să ne modificăm, dacă este necesar, obiectivele pe termen lung. Perioada retrogradării este benefică pentru a căuta parteneri cu care putem să ne asociem și să lucrăm pe termen lung în orice domeniu în mediul off-line, dar mai ales online. Informațiile vor ajunge la mari mase de oameni prin intermediul internetului.

Pe 7 mai, avem pe cerul astral un Careu în T în semne Fixe. Luna (Scorpion) realizează o opoziție cu Mercur, aflat la rândul său în conjuncție cu Soarele, în Taur. În același timp, Marte (Vărsător) realizează o cuadratură cu primele două planete. Planeta focar este Marte, planeta acțiunii, a inițiativei și a spontaneității. Această configurație astrologică indică începutul unei perioade active, pline de acțiuni umanitare, prin adunarea grupurilor de oameni cu același interes și scop.

Pe 10 mai, se formează și un Careu în T în semne Mutabile, format dintr-o opoziție între Lună (Săgetător) și Venus (Gemeni), la care participă și o a treia planetă, Neptun, planeta intuiției și a inspirațiilor divine, realizând o cuadratură cu primele două planete. Planeta focar este Neptun din Pești. Acest aspect ușor tensionat se poate echilibra prin acțiuni umanitare, prin aplicarea ideilor și a inspirației divine, prin comunicare și negociere a contractelor cu partenerii și colaboratorii societății pe care o administrăm sau, dacă lucrăm ca agent de vânzări, e momentul potrivit să alocăm timp și energie să clădim parteneriate solide, luând decizii bazate pe intuiție, dar și pe rațiune.

Din 15 mai și până la 13 august, Jupiter va retrograda în Capricorn. Începe astfel o perioadă în care este binevenită introspecția (prin care ne putem activa înțelepciunea) în ceea ce privește direcția vieții noastre, dar și a afacerii pe care o administrăm. Ar fi de dorit și o analiză atentă a ceea ce dorim să facă parte din viața noastră în perioada următoare și ce necesită transformare în ceva mai constructiv.

Pe 15 mai, ora 18:00, Soarele (Taur) realizează un trigon cu Pluton retrograd în conjuncție cu Jupiter staționar (Capricorn), iar Luna (Pești) realizează un sextil cu Uranus (Taur) și o cuadratură cu Mercur (Gemeni). Aceste aspecte ne susțin să lucrăm în continuare la obiectivele noastre financiare, eventual să modificăm strategiile de aplicare a ideilor, și să fim atenți la modul în care comunicăm aceste modificări cu anturajul apropiat.

Pe 13 mai, Venus din Gemeni își începe retrogradarea, până pe 25 iunie 2020. Astfel începe perioada în care putem să adunăm idei noi de îmbunătățire a stării noastre financiare, de creștere a valorii pe care o punem la dispoziția clienților, colaboratorilor.

Luna Nouă în Gemeni din data de 22 mai, ora 20:38 București, ne aduce flexibilitate, adaptabilitate la noutăți, idei și momentul potrivit pentru a aduce în discuție ce putem comercializa, din ce și cum putem crește profitul societății pe care o administrăm sau la care suntem angajați.

Pe 25 mai, ora 18:00, București, avem pe cerul astral o configurație specială. Uranus (Taur) realizează un sextil cu Marte (Pești) și cu Luna (Rac), iar între Marte și Lună se formează un trigon. Această configurație arată începutul unei perioade fructuoase, prin aplicarea ideilor și a inspirației divine, dar și prin schimbări radicale în acțiune și atitudine.

Pe 30 mai, ora 18:00, București, Luna (Fecioară) realizează o cuadratură cu Venus retrograd (Gemeni) și o opoziție cu Marte (Pești), care la rândul ei formează o cuadratură cu Soarele (Gemeni). Aceste aspecte tensionate ne provoacă să fim mai analitici, să prioritizăm cheltuielile zilnice, săptămânale, să fim și intuitivi dar și raționali în deciziile financiare pe care le luăm.

Ca o concluzie, vă recomand să fiți cât mai flexibili în gândire, atitudine și acțiune, și să porniți la drum cu curaj și încredere în forțele proprii. Trăiți-vă VISUL! Și nu uitați, ACȚIUNEA face diferența!

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet