Sfatul astro-financiarVizi Erzsebet

Astro-financiară, septembrie 2021

Începem luna septembrie cu Ascendent în Gemeni. Guvernatorul acestuia, Mercur, tranzitează zodia Balanței (casa V). Axa valorii cade în Rac, respectiv în Capricorn.
Luna (Gemeni) realizează un trigon cu Jupiter retrograd (Vărsător), o cuadratură cu Neptun retrograd (Pești), care la rândul său formează un sextil cu Pluton retrograd (Capricorn) și o opoziție cu Marte (Fecioară).

Această lună va fi caracterizată de creativitate, flexibilitate, organizare și selectare a informațiilor, relaționare, încheierea de noi contracte, care ne vor aduce multe beneficii financiare pe termen mediu și lung. Putem primi noi oferte de joburi, promovare în cadrul firmei unde lucrăm, sau chiar o ofertă super avantajoasă pentru un business la care am visat, cu parteneri profesioniști și valoroși.

În harta ridicată pentru ziua de 3 septembrie ora 3:00, București, Soarele (Fecioară) realizează un trigon cu Uranus retrograd (Taur), iar Saturn retrograd (Vărsător) formează un trigon cu Mercur (Balanță). Acestea indică inspirație, idei practice, muncă mentală și nu numai, din care obținem rezultate frumoase, palpabile, dacă suntem dispuși să punem teoria în practică.

Pe 7 septembrie, ora 3:51, București, avem pe cerul astral o conjuncție formată între Soare și Lună (Fecioară), care realizează un trigon cu Uranus retrograd (Taur). Pluton retrograd (Capricorn) realizează o cuadratură cu Venus( Balanță). Aceste aspecte arată o predispoziție la schimbări ușoare în viața noastră, privind direcția în carieră, schimbări la locul de muncă, posibilități de reorientare profesională, și nu în ultimul rând schimbări radicale în atitudinea noastră față de provocările vieții în domeniul financiar și cel familial. Pot dispărea parteneri vechi de afaceri, pot apărea din senin alți parteneri, cu care putem colabora mult mai simplu și ușor. Astfel putem spune că în funcție de creșterea noastră spirituală, financiară, sau personală, vom atrage parteneri care gândesc la fel, lucrează la fel de bine și eficient, și cu care putem să ne dezvoltăm, să ne extindem afacerea, dar și orizonturile noastre mentale.

În harta ridicată pe data de 13 septembrie, ora 21:00, București, avem pe cerul astral un careu în T, în semne mutabile: Luna (Săgetător) realizează cuadratură cu Neptun retrograd (Pești) și Soarele (Fecioară), iar ultimele două planete formează o opoziție între ele. În plus, Luna (Săgetător) realizează un sextil cu Mercur (Balanță).

Toate acestea arată începutul unei perioade active, în care efortul depus zilnic, cu disciplină și perseverență, comunicarea eficientă, munca în echipă își vor spune cuvântul. Nu în ultimul rând, ne vom convinge (demonstra nouă înșine) că prin unirea forțelor (pentru binele echipei, al firmei, și al umanității) suntem mai puternici. Astfel putem avea schimbări, rezultate mai durabile la nivel național/internațional sau mondial.

În harta ridicată pentru data de 15 septembrie, ora 18:00, București, Soarele, în tranzit prin zodia Fecioarei, realizează un trigon cu Pluton retrograd (Capricorn) și o opoziție cu Neptun retrograd (Pești), iar Luna (Capricorn) formează un trigon cu Uranus retrograd (Taur). În continuare avem planeta Venus (Scorpion) în cuadratură cu Saturn retrograd (Vărsător), și pe Mercur (Balanță) în cuadratură cu Luna (Capricorn).

Aceste aspecte combinate (armonioase și ușor tensionate în același timp) arată începutul unei alte perioade active și fructuoase, în care vă propun să vă concentrați pe acțiune, acțiune și iarăși acțiune. Dar nu orice fel de acțiune, ci acțiune bazată pe analiză, rațiune, detașare emoțională, condimentată ușor cu intuiție și inspirație divină. Cel mai important este să punem accent pe parteneriatele, colaborările existente, pe dezvoltarea afacerii pe care o administrăm și, nu în ultimul rând, pe creșterea noastră financiară, profesională și personală.

În harta ridicată pentru data de 21 septembrie, ora 12:00, București, putem observa o opoziție formată între Marte (Balanță) și Lună (Berbec), o altă opoziție între Venus (Scorpion) și Uranus retrograd (Taur), și un trigon între Jupiter retrograd (Vărsător) și Mercur (Balanță), planetă care la rândul ei realizează o cuadratură cu Pluton retrograd (Capricorn).

Aceste aspecte ușor tensionate, indicatoare de lupte interioare pot fi echilibrate prin decizii înțelepte. Aceste interacțiuni dintre planete ne aduc aminte de importanța echilibrului între muncă/carieră și viața de familie, de importanța gestionării eficiente a timpului nostru, petrecând timp și cu familia și cu prietenii, dar și cu grupuri care au aceeași direcție, viziune sau provocare. Eventual, putem participa la team building-uri, la cursuri de dezvoltare profesională sau de recalificare, pentru o posibilă reorientare profesională în viitorul apropiat.
Este momentul potrivit să ne analizăm situația economico-financiară și poziția noastră pe piață, în primul rând, iar în al doilea rând să căutăm noi strategii de promovare, de extindere a activității pe plan local, național și de ce nu, pe plan internațional.

În data de 26 septembrie, ora 20:00, București, avem pe cerul astral Marele Trigon, în semne de Aer. Luna (Gemeni, casa II) realizează un trigon cu planeta acțiunii, Marte (Balanță, casa VI) și cu planeta disciplinei, Saturn retrograd (Vărsător, casa X), iar ultimele două planete formează un trigon între ele. Încep să apară ușor, ușor rezultatele eforturilor depuse cu disciplină, perseverență, și încredere în forțele proprii. Apar primele roade ale muncii noastre. După o perioadă foarte lungă, pare să se vadă lumina de la capătul tunelului.

Pe 30 septembrie, ora 10:00, București, avem pe cerul astral configurația planetară Zmeul, care este format dintr-o piramidă și un triunghi minor.

Piramida este realizată de Lună (Rac), Venus (Scorpion) și Neptun retrograd (Pești), iar triunghiul minor este format din Pluton retrograd (Capricorn), în sextil cu Venus (Scorpion) și Neptun retrograd (Pești), iar ultimele două planete formează un trigon între ele.

Zmeul este o configurație mai dinamică decât Piramida, deoarece dispune de o opoziție și de o planetă-focar care împing spre acțiune energiile planetare existente. Pluton retrograd în Capricorn este planeta focar, cea care ne „obligă” la renaștere și la transformări radicale atât pe plan financiar/profesional, cât și pe plan personal. Acum este momentul să punem cărămizile pentru un nou început, un nou capitol în viața noastră, capitol care ne va influența viitorul pe termen mediu și lung.

Pe lângă acest aspecte extra dinamice, mai avem pe cerul astral un Careu în T, în semne cardinale. Mercur retrograd (Balanță) realizează o cuadratură cu Pluton retrograd (Capricorn) și cu Luna (Rac), iar ultimele două planete formează o opoziție între ele.
Acum este momentul deciziilor radicale, al inițiativei, al curajului și al acțiunii masive, fiind o perioadă dinamică, zguduitoare, menită să ne provoace să lăsăm în urmă tot ce nu ne mai servește, emoțional, mental și pe plan fizic/material, tiparele învechite, blocajele, și să îmbrățișăm cu deschidere, curaj și încredere renașterea colosală.

În concluzie, vă propun să vă dezvoltați continuu, să fiți flexibili în gândire, ușor adaptabili în situațiile ivite și să îmbrățișați cu curaj și încredere noutatea, transformarea radicală ce vă așteaptă.

Renaștere lină și călăuzire divină vă doresc!

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet