Alegerile din SUA

Alegerile din SUA
Alegerile din SUA

Suntem in toiul alegerilor din SUA, se discuta mult despre cei doi candidati, despre sansele lor la fotoliul prezidential. Nu ne-am propus sa comentam intr-un articol vast sansele celor doi candidati din punct de vedere astrologic, doar vom puncta, foarte pe scurt, amanuntele particulare pe care le-am observat in astrogramele lor.

Barack Hussein Obama
4.08.1961, 19:24, Honolulu, Hawaii

Barack Obama
Barack Obama

Iata ce am observat:
– Nativ Leu cu Ascendent Varsator, are mari sanse de a fi un bun conducator, cu vederi deschise, altruiste.
– Aglomerarea de planete in Casa VII, casa parteneriatelor si asocierilor, in special prezenta acolo a Nodului Nord, care ofera indicii despre unul din principalele scopuri ale prezentei vieti, vorbesc despre Obama ca fiind omul ce ar putea sa creeze aliante, parteneriate la nivel global, care viseaza probabil la o lume mai buna, unita.
– Soarele si Mercur in casa profesiei si a locului de munca ne arata ca poate fi un om dedicat muncii sale, iar actiunile intreprinse in acest domeniu, al politicii, dau dovada de logica, inteligenta, seriozitate.
– Din pacate, avem doua semnale de alarma: cu Venus in casa aventurii si a dragostei, ar putea fi implicat in relatii extraconjugale asemenea lui Clinton. Al doilea semnal de alarma se refera la prezenta lui Saturn retrograd in Casa XII, care este casa cea mai dura. Si cum in istoria SUA exista antecedente in privinta atentatelor asupra presedintelui, putem spune ca din pacate Obama este predispus la asa ceva.

John Sidney McCain
29.08.1936, 9:00, Panama

John McCain
John McCain

Iata ce am observat:
– Cu Ascendentul Balanta si cu Soarele in casa altruismului, ar putea fi un conducator prietenos, cu bune intentii, dar…
– Pluto si Marte in casa ierarhiei sociale, a conducatorilor ne-ar putea duce cu gandul la un conducator cu „mana de fier” daca nu cumva unul cu manifestari dictatoriale.
– Saturn aflat in miscare retrograda in casa profesiei si locului de munca ar putea oferi indicii pozitive asupra seriozitatii sale, dar combinat cu ceea ce spuneam mai sus, intareste convingerea ca ar putea fi vorba despre manifestari dictatoriale in functia pentru care candideaza.
– Cel putin mie astrograma sa mi-a adus aminte de trecut, de vremurile razboiului rece, cand McCain era in floarea varstei.