Editorial

Astrologul

Editorial
Editorial

Tu, care citesti aceste randuri, esti probabil un astrolog. Sau vei fi. Sau nu te consideri inca. Nu conteaza prea mult. Vreau sa te vezi Cine Esti de fapt. Vezi, oamenii iti sorb cuvintele. Esti cel care aduce mesajul astrelor. Un mesaj mereu proaspat, mereu actual. Aduci raspunsurile potrivite la intrebarile puse de suflete aflate la rascruce.

Vorbesti fara constrangere. Esti respectat, fiindca aduci mesajul Divinitatii. Esti considerat un semi-zeu, un fel de Prometeu.

Te intalnesti cu vedete si tu insuti devii o vedeta. Observi ca si vedetele sunt oameni si au problemele lor. Ei au incredere in tine. Te invarti la fel de dezinvolt printre ei, ca si printre cei mai simpli oameni. Gasesti mereu cuvintele potrivite, in functie de omul cu care stai de vorba. Pentru ca, in sinea ta, esti un om simplu. Un om care este sincer cu sinele si cu ceilalti. Dar totusi, esti respectat ca si cum ai fi un preot. Esti preotul care este si un prieten adevarat. Un om deschis, care prefera sa-si inteleaga semenii si sa nu utilizeze deloc arma criticii. Iti invalui cuvintele intr-o iubire universala, astfel incat adevarul care trebuie rostit sa nu doara.

Esti apostolul modern. Auzi cuvantul lui Dumnezeu in urechile tale si il dai mai departe.

Da, exista ideea de responsabilitate. Nu te lasa strivit de acest sentiment! Este o datorie sfanta. Rostind ideea care apare in inima ta, cu o puritate si o sinceritate dezinvolta, nu poti gresi.

Esti un fiu al Varsatorului, chiar daca Soarele nu s-a aflat in acest semn cand te-ai nascut. Esti fiul Divinitatii, fiindca te simti liber in sufletul tau.

Daca ai imbratisat calea astrologiei, lasa-ti sufletul sa zboare pe aripile ei! Lasa-ti sufletul invadat de muzica ei! Lasa-te iubit de zodii si planete! Esti un copil rasfatat al Divinitatii. Bucura-te ca esti astrolog!