Tranzitarium

Aspecte planetare importante in octombrie 2011

Aspecte planetare
Aspecte planetare

1 – 3 octombrie: conjunctie Soare – Mercur, sextil Soare – Marte, cuadratura Soare – Pluton, conjunctie Venus – Saturn, cuadratura Marte – Jupiter, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Caracteristica principala a inceputului lunii octombrie va fi probabil dinamismul. Planetele responsabile cu foarta masculina sunt puternic activate. Marte primeste un sextil de la Soare si o cuadratura de la Jupiter. Pluton se evidentiaza prin doua cuadraturi – trasate spre Soare si Uranus – si un trigon primit de la Jupiter. Astfel, este de asteptat ca lumea sa se activeze puternic, sa aiba loc multe evenimente semnificative. Ceea ce pana acum se afla intr-o stare latenta, acum are sansa de a iesi la iveala.

Inceputul lunii octombrie promite sa fie o perioada de concretizare a ideilor noastre. Este de asteptat sa fim plini de initiativa. Cerul ne invita sa ne folosim de caracteristicile pozitive ale acestor doua planete, adica sa ne folosim de curaj, sa facem multi pasi inainte si niciunul inapoi. In acelasi timp, este de preferat sa evitam manifestarile negative ale lui Marte si Pluton, deci sa nu fim agresivi, egoisti sau insensibili.

Sextilul Soare – Marte si trigonul Jupiter – Pluton ne propulseaza spre incredere in sine, ajutandu-ne sa identificam scopurile majore ale vietii noastre si sa intreprindem actiuni concrete pentru realizarea acestora. Vom fi probabil foarte activi, cuprinsi de un spirit intreprinzator. Implicarea lui Pluton induce nevoia de a patrunde pana la radacina problemelor si de a manifesta profunzime in tot ceea ce facem.

Cuadraturile la care participa Marte si Pluton pot sa ne conduca spre exagerari. Este posibil sa avem tendinta de a accelera prea mult atingerea scopurilor personale, peste limita de realizabilitate. Putem fi prea nerabdatori, tentati sa sarim peste etape importante. Este posibil sa apara dorinte de a distruge cu forta barierele ce se pot ridica in fata noastra – insa, evident, este preferabil sa le depasim cu ajutorul intelepciunii. Este recomandabil sa respectam principiile bunului simt, indiferent ce s-ar intampla.

Aspectele disonante ale lui Marte si Pluton pot fi interpretate si in urmatorul fel: putem avea niste indoieli privind valoarea si corectitudinea scopurilor pe care le urmarim. Astfel, este recomandabil ca mai intai sa clarificam gandurile noastre si abia dupa aceea sa actionam. Este posibil sa fim nevoiti sa acceptam niste riscuri ca sa putem face ordine printre ideile noastre. Recomandarea Cerului pare a fi, in acest moment si nu numai, actionarea cu multa indrazneala.

Avand in vedere ca planetele Mercur si Jupiter sunt prezente in cadrul mai multor aspecte interplanetare, este de asteptat ca si domeniul intelectual sa fie puternic activat. Este de asteptat sa accesam multe idei stralucite si importante. Tot ce tine de structura intelectuala – gandire, comunicare, studiu – va functiona probabil de la bine spre foarte bine. Totusi, cuadratura dintre Marte si Jupiter ne atentioneaza sa nu ne risipim fortele deplasandu-ne concomitent in prea multe directii, ci sa ne concentram pe ceea ce este cu adevarat important.

Domeniul sentimental pare sa fi ramas intr-un plan secundar. Venus este conjuncta cu Saturn, ceea ce poate semnifica o strategie de supravietuire in domeniul relational. Este posibil ca focul dragostei sa arda relativ latent, oamenii concentrandu-se pe ideea de a mentine in siguranta relatiile. Este probabil ca oamenii sa se concentreze oricum pe scopurile lor personale, apreciind ca nu trebuie sa depuna eforturi pentru revitalizarea legaturilor de iubire si prietenie. Prezenta lui Venus in Balanta poate induce impresia ca domeniul relatiilor este pus pe pilot automat. Este posibil sa petrecem mai putin timp in compania prietenilor nostri si sa nu simtim nici nevoia de distractie, prea mult.

Pluton se afla in cuadratura cu Uranus. Conform naturii sale, acest aspect dinamic va lucra in planul subtil al energiilor care inconjoara planeta noastra, cu scopul de a produce transformari majore in viata societatii. Fortele plutionene vor incerca sa ne scoata din impas, din inactivitate, din nehotarare. Acestea ne vor plasa pe o orbita superioara de vibratie. Vom avea de trecut probabil niste dificultati, insa acestea vor sluji evolutia noastra spirituala.

4 octombrie: sextil Soare – Marte, conjunctie Mercur – Saturn, cuadratura Marte – Jupiter, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Mercur isi schimba partenerul de colaborare, iesind din conjunctia alcatuita cu Soarele si stabilind o alta, de aceasta data cu Saturn. Cele doua planete vor insista sa scoata in relief seriozitatea noastra. Este probabil ca in continuare sa fim concentrati pe munca, pe concretizarea scopurilor noastre personale. Este de asteptat ca gandurile noastre sa castige in profunzime. Vom simti probabil nevoia de a utiliza modele de gandire bine exersate in practica, considerand ca nu este momentul sa acceptam riscul de a incerca variante noi.

Venus iese din conjunctia stabilita cu Saturn. Sfera relatiilor poate castiga in flexibilitate. Atmosfera generala va deveni probabil mai putin rigida.

5 – 7 octombrie: sextil Soare – Marte, conjunctie Mercur – Saturn, trigon Venus – Neptun, cuadratura Marte – Jupiter, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Venus stabileste un trigon cu Neptun. Acest aspect ne invita sa apreciem partea frumoasa a vietii. Colaborarea celor doua planete feminine aduce prilejuri de a ne incarca bateriile cu tot ce inseamna frumos si placut, de exemplu cu ajutorul artei. Poate n-am mai fost de multa vreme la o piesa de teatru, expozitie, bal sau concert. Se pare ca a venit timpul sa ne acordam cate un pic de ragaz pentru a ne destinde, sa ne ocupam putin si de noi insine.

8 octombrie: conjunctie Mercur – Saturn, trigon Venus – Neptun, cuadratura Marte – Jupiter, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Se dizolva sextilul dintre Soare si Marte. Atmosfera generala poate pierde din dinamism, castigand insa in armonie. Centrul de greutate al vietii tinde sa se mute dinspre tumult spre trairea partii frumoase a vietii.

9 octombrie: conjunctie Soare – Saturn, trigon Venus – Neptun, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Mercur iese usor din conjunctia alcatuita cu Saturn, in schimb locul sau este luat de catre Soare. Acest aspect ne ofera un plus de seriozitate, credibilitate, harnicie si putere de concentrare. Vom cauta sa fim utili si sa ne ocupam iarasi de realizarea scopurilor noastre din planul fizic. Vom tinde sa reobtinem controlul asupra tuturor componentelor vietii noastre.

Este de asteptat sa fim mai dispusi sa depunem eforturi, uitand de nevoile noastre personale. Vom avea probabil mai multa vointa de a trece peste obstacolele care ne ies in cale si o mai buna focalizare asupra sarcinilor noastre. Avand in vedere ca cele doua planete se afla in Balanta, este de asteptat ca tot ceea ce inseamna „colaborare” sa castige in importanta.

10 octombrie: conjunctie Soare – Saturn, trigon Mercur – Neptun, trigon Venus – Neptun, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Neptun primeste un alt trigon, de aceasta data de la Mercur. Acesta obisnuieste sa genereze o atmosfera placuta. Gandirea noastra poate deveni mai sintetica si mai intuitiva. Pe baza acestui aspect interplanetar, este posibil sa putem observa mai usor binele si frumosul in jurul nostru. Trigonul Mercur-Neptun ne poate ajuta sa ne focalizam atentia asupra „partii pline a paharului”. In plus, aceasta genereaza de obicei reinvierea fanteziei. Vom avea probabil prilejul de a ne refugia din valtoarea activitatilor cotidiene, in bratele artei si a frumusetii.

Foarte probabil, vom avea ocazia unor intalniri placute cu prietenii nostri, intr-o atmosfera destinsa. Este de asteptat sa daruim si sa primim multe zambete sincere.

11 octombrie: conjunctie Soare – Saturn, trigon Mercur – Neptun, sextil Venus – Pluton, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Venus isi incheie colaborarea cu Saturn si formeaza un sextil cu Pluton. Este vorba despre un aspect energetic, menit sa continue procesul de stabilizare a sentimentelor noastre. Colaborarile dintre Venus si Pluton actioneaza de obicei ca niste forte vindecatoare. In timp ce Pluton ofera energia, Venus aduce iubirea care asigura calitate acestei energii, astfel incat actiunea comuna a celor doua planete poate deveni o alinare a neimplinirilor sentimentale din trecut.

Acest sextil leaga domiciliul (Scorpion) si semnul de exaltare (Capricorn) al lui Marte, deci este probabil sa fie foarte activ si sa aiba randament. Acesta va avea menirea de a indrepta si repara tot ce a fost gresit in trecutul apropiat, in special in domeniul relatiilor. Importanta comunicarii non-verbale probabil se va mari considerabil, in viata de zi cu zi. Este de asteptat ca intuitia noastra sa functioneze mai bine decat de obicei, putand intercepta cu mai multa acuratete nevoile sufletesti ale semenilor nostri. Vom simti probabil cu mai multa intensitate ca a avea grija de cei apropiati este o datorie sfanta.

Conform naturii planetei Pluton, este de asteptat sa ne traim viata cu mai multa pasiune. Prin implicarea acestei planete, este de asteptat sa manifestam profunzime si seriozitate in tot ceea ce facem, in special in relatiile noastre. Este probabil sa ne implicam sufleteste in toate activitatile noastre.

12 – 14 octombrie: conjunctie Soare – Saturn, trigon Mercur – Neptun, opozitie Venus – Jupiter, sextil Venus – Pluton, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Venus incepe sa opoziteze planeta Jupiter. Desfasurandu-se pe axa Taur – Scorpion, responsabila cu lumea materiei, este posibil ca oamenii sa se simta tentati sa recurga la abuzuri in vederea obtinerii fericirii dupa care tanjesc. Opozitia Venus – Jupiter contureaza ideea ca fericirea (Jupiter) este o functie a capacitatii noastre de a iubi (Venus). Este posibil sa ne ciocnim de propriile noastre limite, in acest sens, sau sa iasa la iveala diferentele despre conceptele de fericire existente in mintea oamenilor, intr-un mod dureros. Atmosfera generala poate deveni oarecum rece si tensionata. Va trebui probabil sa depunem eforturi pentru a o mentine intr-o stare placuta.

Totusi, simtim si nevoia unei interpretari pozitive: confruntarile pot aduce la suprafata niste adevaruri importante. Opozitiile ne ajuta sa ne clarificam sentimentele si ideile pe care le avem despre viata. Este de asteptat ca aceste zile sa ne aduca o energie noua.

Avand in vedere natura semnelor implicate, opozitia se poate manifesta si in planul financiar, sub forma unor ciocniri de interese.

15 – 16 octombrie: conjunctie Soare – Saturn, opozitie Mercur – Jupiter, opozitie Venus – Jupiter, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Mercur isi incheie colaborarea cu Neptun si nici Venus nu mai beneficiaza de ajutorul oferit de Pluton. Acest sfarsit de saptamana poate fi tensionat. Este indicat sa nu punem la suflet eventualele intamplari stresante, sa ne pastram calmul si luciditatea. Putem lua parte la discutii, dar nu si la controverse.

Mercur incepe de asemenea sa-l opoziteze pe Jupiter. Este posibil sa avem impresia ca lumea inconjuratoare a devenit mai sumbra. Gandurile noastre pot capata o usoara tenta negativa. Ceea ce poate suferi cu adevarat va fi probabil domeniul comunicarii. Pot aparea sincope si tensiuni in ceea ce priveste buna intelegere dintre oameni. Putem fi tentati sa ne exprimam opinia cu prea multa vehementa. Oamenii pot deveni certareti.

Este recomandabil sa depunem eforturi pentru pastrarea armoniei din atmosfera generala.

17 – 18 octombrie: conjunctie Soare – Saturn, trigon Soare – Neptun, conjunctie Mercur – Venus, opozitie Mercur – Jupiter, opozitie Venus – Jupiter, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Noua saptamana promite sa inceapa cu mai multa armonie fiindca se realizeaza doua aspecte interplanetare placute. Soarele traseaza un trigon spre Neptun, iar Mercur si Venus devin conjuncte.
Pe seama trigonului dintre Soare si Neptun, aceasta saptamana poate capata o tenta profund artistica. Urmatoarele cateva zile vor fi caracterizabile probabil prin multa armonie, printr-o abundenta de sentimente nobile si placute. Este de asteptat ca oamenii sa intuiasca mai bine nevoile sufletesti ale semenilor lor. Este posibil sa avem senzatia ca apartinem de o mare familie – omenirea – fiind iubiti si protejati. Totodata, este de asteptat ca interesul oamenilor pentru lumea fizica sa scada, ei putandu-su indrepta atentia mai mult spre lumea imateriala, fixandu-si scopuri de natura spirituala.

Conjunctia Mercur – Venus lucreaza de asemenea la crearea unei atmosfere pline de armonie. Gandurile si sentimentele noastre vor vibra probabil la unison. Vom dispune probabil de curajul de a manifesta ceea ce gandim si simtim si in exterior, fara sa perturbam mediul emotional in care ne aflam.

19 octombrie: trigon Soare – Neptun, conjunctie Mercur – Venus, opozitie Mercur – Jupiter, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Spre mijlocul saptamanii, ne putem astepta chiar la cresterea armoniei. Soarele se indeparteaza de Saturn, ceea ce va produce probabil un sentiment de eliberare in sufletele noastre.

Se dizolva si opozitia dintre Venus si Jupiter. Este de asteptat ca sfera relationala sa castige in armonie. Atmosfera astrala va tinde sa se limpezeasca.

20 octombrie: trigon Soare – Neptun, conjunctie Mercur – Venus, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Mercur isi incheie colaborarea tensionata cu Jupiter, ramanand in conjunctie cu Venus. Este de asteptat ca nivelul de armonie general sa creasca.

21 octombrie: trigon Soare – Neptun, conjunctie Mercur – Venus, cuadratura Venus – Marte, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Dupa atatea zile armonioase, apare o posibila umbra pe Cer: cuadratura Venus – Marte. Aceasta poate induce o anumita tensiune in relatiile interumane. Este posibil sa devenim oarecum nelinistiti, poate chiar usor nervosi. Se poate intampla sa ne fie dificil sa ne concentram pe ceea ce muncim, atentia noastra putand fi captata de posibilele probleme din sfera relatiilor. Va trebui probabil sa exersam atitudinea de a nu ne stresa din cauza presupuselor ganduri ale celorlalti. Este recomandabil sa gandim pozitiv, sa manifestam sinceritate si transparenta.

Relatiile noastre pot suferi unele socuri. Este indicat sa umblam la radacina problemelor, cu multa sinceritate si empatie.

In alta ordine de idei, Marte in Leu, atacat prin aceasta cuadratura primita de la Venus, ne poate conduce spre o tendinta de a fi excesiv de autoritari. Ori, in functie de structura psihica de care dispunem, ne putem situa sub influenta lui Venus, lasandu-ne calcati in picioare. Este indicat deci sa pastram echilibrul – in caz de nevoie sa luptam pentru pozitia noastra sociala, dar in limitele bunului simt. Este indicat sa fim atenti la echilibrul dintre nevoile noastre si ale celorlalti.

22 – 23 octombrie: trigon Soare – Neptun, conjunctie Mercur – Venus, cuadratura Venus – Marte, sextil Marte – Saturn, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Marte incepe sa traseze un sextil spre Saturn. Putem spune ca aspectul are loc la momentul potrivit, fiindca astfel exista o sansa buna ca atentia noastra sa fie atrasa spre munca, astfel incat sa nu fim foarte implicati in eventualele probleme emotionale. Acest aspect ne ofera determinare, putere de munca si ambitie crescuta. Saturn ordoneaza energiile martiene, iar in acelasi timp Marte tinde sa dinamizeze introvertitul Saturn. Astfel, este de asteptat sa ne putem concentra mai bine pe sarcinile avute, sa nu simtim povara rutinei, sa putem munci cu zambetul pe buze. Semnele implicate – Leul si Balanta – ne pot oferi darul bucuriei de a trai, prin atitudinea creativa manifestata in planul fizic sau mental. Bazandu-ne tot pe natura celor doua semne implicate si pe determinarea celor doua planete, putem afirma ca in aceasta ultima parte a lunii octombrie pot lua nastere opere deosebite si in domeniul artistic.

24 octombrie: trigon Soare – Neptun, conjunctie Mercur – Venus, cuadratura Mercur – Marte, cuadratura Venus – Marte, sextil Marte – Saturn, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Alaturi de Venus, si Mercur stabileste o cuadratura cu Marte. Aspectele dificile dintre Mercur si Marte obisnuiesc sa induca o stare descriptibila prin proverbul „graba strica treaba”. Este posibil sa rostim niste cuvinte pe care sa le regretam mai tarziu sau sa emitem niste idei care ulterior se pot dovedi gresite. Sau, pur si simplu, sa fim nervosi si irascibili. Vom suferi probabil de lipsa rabdarii. Este posibil ca nu toate actiunile noastre sa aiba o logica desavarsita.

25 octombrie: opozitie Soare – Jupiter, trigon Soare – Neptun, conjunctie Mercur – Venus, cuadratura Mercur – Marte, cuadratura Venus – Marte, sextil Marte – Saturn, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Soarele intra in opozitie cu Jupiter. Acest aspect obisnuieste sa scoata in relief egoismul oamenilor. El poate genera si un entuziasm nejustificat, o incredere oarba in Divinitate. Daca Jupiter apare slabit din cauza unui aspect disonant, atunci intelepciunea tinde „sa doarma” si este posibil sa actionam contrar sugestiilor venite din partea intuitiei noastre si sa ne bazam pe semi-adevaruri care ne pot conduce spre esecuri.

Pot aparea manifestari agresive ce depasesc limita bunului simt. In plus, natura planetei Jupiter, scapata de sub control, ne poate impinge spre cheltuieli peste limita posibilitatilor noastre sau spre distractii care sunt prea aproape de materie, tinzand astfel sa ne distruga in interior. Cand se simte atacat, Jupiter tinde spre extremism si exagerari. In mod obisnuit, acestea pot aparea ca incercari de a se refugia in consumul exagerat de placeri materiale.

Aceasta opozitie desfasurandu-se pe axa materialismului, este posibil sa apara neintelegeri cu partenerii de afaceri. Este indicat sa clarificam punctele de vedere ale fiecaruia, cu diplomatie si bun simt, si sa incercam sa gasim modalitati de solutionare reciproc avantajoase.

26 – 28 octombrie: opozitie Soare – Jupiter, sextil Soare – Pluton, conjunctie Mercur – Venus, cuadratura Mercur – Marte, cuadratura Venus – Marte, sextil Marte – Saturn, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Soarele inainteaza in Scorpion si traseaza un sextil spre Pluton, aspect ce tinde sa dinamizeze viata noastra. Este de asteptat ca vointa noastra sa se oteleasca, sa dispunem de mai multa ambitie si de mai mult curaj. Vom beneficia probabil de o motivatie mai puternica pentru a fi activi in planul fizic. Implicarea pozitiva a planetei Pluton inseamna de obicei ca „lucrurile se pun la punct”. Vom parcurge probabil o perioada de finisare si concretizare.

Aceasta colaborare dintre Soare si Pluton tinde sa contracareze efectele opozitiei dintre Soare si Jupiter, stabilizand sentimentele noastre, linistindu-ne in interior. Datorita implicarii lui Pluton, este de asteptat ca intuitia noastra sa devina mai precisa si nevoia de corectitudine sa functioneze la cote inalte.

29 – 30 octombrie: opozitie Soare – Jupiter, sextil Soare – Pluton, conjunctie Mercur – Venus, cuadratura Mercur – Marte, cuadratura Mercur – Neptun, cuadratura Venus – Marte, cuadratura Venus – Neptun, sextil Marte – Saturn, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

Spre sfarsitul lunii octombrie, pot aparea noi dificultati: tandemul alcatuit de catre Mercur si Venus incepe sa formeze o cuadratura cu Neptun.

Careul Mercur – Neptun tinde sa arunce un val de iluzii peste viata cotidiana. Ne va fi probabil greu sa deosebim visele de realitate. Este posibil sa intampinam dificultati de concentrare. Acest aspect obisnuieste sa creeze o atmosfera de „ceata”, adica sa induca greutati in ceea ce priveste luarea deciziilor. Va fi probabil greu sa apreciem gradul de adevar al informatiilor de care vom dispune (informatiile adevarate si false se pot amesteca). Asimilarea informatiilor (studiul, invatarea) poate deveni lenta si greoaie.

Cuadratura dintre Venus si Neptun, pe langa faptul ca reduce cuantumul de poezie din viata cotidiana, are beneficiul de a ne aduce cu picioarele pe pamant. In loc sa visam doar, ne vom simti probabil montati sa intreprindem ceva concret pentru realizarea idealurilor noastre.

Aceasta cuadratura obisnuieste sa asigure consistenta vietii sentimentale, oferind posibilitatea unui control mai bun asupra sentimentelor. Planetele implicate fiind de tip feminin, natura dinamica a cuadraturii poate induce energiile de tip masculin necesare echilibrarii vietii sentimentale. Asadar, ne putem astepta ca emotiile noastre sa devina mai coerente. Totodata, este de asteptat sa devenim mai sinceri cu noi insine si cu toti ceilalti.

Disonanta aspectului se poate evidentia prin eventualele pretentii prin care ne putem raporta la lumea inconjuratoare. Urmatoarele cateva zile pot constitui o perioada de eradicare a tot ceea ce inseamna pretentii si capricii. Este posibil sa traim cateva furtuni sentimentale, insa acestea au un rost bine determinat, de purificare a interiorului nostru.

31 octombrie: opozitie Soare – Jupiter, sextil Soare – Pluton, conjunctie Mercur – Venus, cuadratura Mercur – Marte, cuadratura Mercur – Neptun, cuadratura Venus – Marte, cuadratura Venus – Neptun, sextil Marte – Saturn, opozitie Marte – Neptun, trigon Jupiter – Pluton, cuadratura Uranus – Pluton

In ultima zi a lunii se infiripa o opozitie intre Marte si Neptun. Aceasta se desfasoara pe axa Leu-Varsator. Planetele si semnele implicate sugereaza ideea unei tensiuni intre planul fizic (Marte in Leu) si cel spiritual (Neptun in Varsator). Este posibil ca o astfel de lupta sa se desfasoare in interiorul fiecaruia dintre noi. Este posibil sa fim atrasi de frumusetea planului spiritual si in acelasi timp sa ne para greu sa ne desprindem de planul fizic. Ori, este posibil sa existe oameni care sa se simta foarte bine in planul fizic dar sa li se deschida o „usa” spre un plan superior care sa constituie un fel de „ghimpe” in calea lor.

Va trebui, mai mult ca probabil, sa depunem eforturi ca sa putem mentine echilibrul dintre materie si spirit.

Axa Leu-Varsator ne sugereaza ca domeniul cel mai vizat va fi cel al iubirii. Este posibil sa apara situatii care sa ne determine sa ne punem intrebari despre rolul si modalitatile de manifestare a iubirii. Ne vom gandi la nevoia noastra de iubire, la reincarcarea bateriilor noastre prin iubire, la modurile de manifestare si justetea iubirii – fara insa sa comitem abuzuri impotriva acestui sentiment sfant.

Putem deduce astfel menirea opozitiei Marte-Neptun: aceea de a ne determina sa ne ridicam vibratiile, dezvoltand capacitatea noastra de a oferi iubire.