Sfatul astro-financiar al lunii septembrie 2012

de Fülöp László

contracteReferitor la luna septembrie, in ceea ce priveste previziunile de natura economico-financiara, astrele voteaza cu un „DA!” hotarat. Ia sa vedem de ce:
– prezenta Soarelui in Fecioara ne focalizeaza atentia asupra aspectelor concrete ale vietii
– Marte se afla in domiciliul sau, in Scorpion – parte componenta a axei materialismului – dinamizand viata pe Terra, in toate domeniile posibile
– nici Mercur si nici Saturn nu se deplaseaza in sens retrograd

Vara a trecut si astfel importanta corpului astral a devenit secundara. Mentalul, creativitatea si forta fizica revin in centrul atentiei noastre ca sa inceapa o perioada productiva. Dupa cum am spus, astrele ne ofera putere de concentrare – prin Soarele in Fecioara – si energie – prin Marte aflat in Scorpion. Mersul direct al lui Mercur si Saturn tinde sa inlature eventualele capcane de ordin financiar.

Cuadratura dintre Uranus si Pluton dinamizeaza atmosfera astrala pe tot parcursul lunii. Dat fiind faptul ca cele doua planete se afla in semne cardinale – domiciliul si exaltarea lui Marte – apreciem ca recomandarea lor se refera la actionare curajoasa, inclusiv in domeniul afacerilor.

Semafoarele economico-financiare sunt comutate pe unda verde, aproximativ in toata luna septembrie.

In cele ce urmeaza, sa vedem cand si cum vor arata lumina galbena.

– in primele 7 zile ale lunii, din cauza cuadraturii Venus – Saturn, nu este indicat sa ne gandim la investitii serioase. Este posibil ca imobilele, masinile sau obiectele cumparate sa nu fie atat de durabile cum pot parea in momentul achizitiei.

– intre 2 si 12 septembrie, din cauza cuadraturii Soare-Jupiter, este posibil ca partenerii de afaceri sa manifeste mai mult sau mai putin egoism. Este recomandabil sa operati cu armele diplomatiei si totodata sa nu va lasati calcati in picioare; sa respectati valoarea pe care o are compania dvs. si sa nu incheiati contracte care sa va dezavantajeze

– intre 19 si 23 septembrie Mercur primeste o cuadratura de la Pluton. Partenerii de afaceri pot deveni prea persuasivi; este posibil ca negocierile sa se desfasoare intr-o atmosfera nervoasa. Nu luati decizii rapide si nu va lasati calcati in picioare!

– incepand cu 19 septembrie si pana la sfarsitul lunii, Venus si Marte se afla in cuadratura. Mediul afacerilor poate suferi din cauza lipsei de incredere. Spiritul de diplomatie va fi binevenit – de exemplu, invitand partenerii de afaceri la un pranz relaxant poate fi de bun augur, chiar baza unor contracte reciproc avantajoase. In rastimpul in care cele doua planete se afla in aspecte dinamice, ne reamintim ca operatiunile comerciale nu se refera doar la niste cifre reci, ci sunt si schimburi culturale si energetice.

Cuadratura Venus-Marte ne atentioneaza sa fim vigilenti si privind modul in care efectuam investitiile de care avem nevoie. Este recomandabil sa ne gandim de doua ori si sa procedam doar daca este neaparat necesar.

– in ultima saptamana a lunii, Soarele primeste o cuadratura de la Pluton. Partenerii de afaceri pot manifesta agresivitate si lipsa de intelegere. Este recomandabil sa utilizam armele diplomatiei, iar in acelasi timp sa fim consecventi si integri.

In acelasi timp, Soarele va fi opozitat de catre Uranus. Este recomandabil sa fim chibzuiti, sa masuram de doua ori inainte de a taia, iar daca avem dubii referitoare la afacerile care apar pe orizont, sa nu luam decizii decat dupa ce ne linistim, dupa ce strangem toate informatiile palpabile si nepalpabile referitoare la acestea. In ceea ce priveste luarea deciziilor, sa nu uitam de intelepciunea populara care ne spune ca noaptea este un sfetnic bun!