Fulop LaszloSfatul astro-financiar

Sfatul astro-financiar pentru luna februarie 2013

de Fülöp László

Astro-financiarLuna februarie incheie o perioada relativ linistita. Putem afirma ca ultimele cateva luni de zile au fost mai mult sau mai putin relaxante din punct de vedere financiar. A existat posibilitatea sa experimentam, sa nu fim atenti neaparat la fiecare detaliu, si treburile au mers si asa.

Primele 18 zile din februarie ne mai acorda un ragaz pentru a ne pune la punct la capitolele unde am ramas eventual restanti. Incepand cu seara zilei de 18 februarie, nu vom mai fi in regim de relaxare pentru ca Saturn intra in perioada lui de mers retrograd.

Aceasta planeta nu agreeaza intarzierile si nici riscurile. Lui ii place ca totul sa fie calculat si pregatit minutios. In lunile care urmeaza, cheia succesului va fi seriozitatea si profesionalismul. Cu alte cuvinte, Cerul nu ne va mai permite sa ajustam treburile din mers. Atitudinea dezlanata va fi, foarte probabil, sanctionata. Gandul „hai sa incepem si vom vedea pe parcurs cum merge”, nu este deloc recomandabil, deoarece conduce foarte probabil spre fundaturi. Este indicat sa fim atenti la detalii si sa fim mereu in grafic cu treburile noastre.

In dimineata zilei de 23 februarie Mercur incepe si el o perioada de mers retrograd si astfel viata financiara  poate intra intr-o zona de intarzieri si blocaje. Este posibil ca banii sa nu circule asa cum ne-am astepta. Sa nu vina la timp, cu alte cuvinte. Acelasi lucru putem afirma si despre circulatia informatiilor: este posibil sa suferim intarzieri datorita unor blocaje ale acestora. S-ar putea sa pierdem numere de telefon importante sau contactul cu oamenii de legatura fara de care treburile se misca greu sau… deloc.

Asadar, va putem recomanda sa puneti la punct ceea ce este de terminat pana pe 18 februarie, iar dupa aceea sa nu riscati, sa nu intrati in cine stie ce afaceri promitatoare, fiindca in viitor s-ar putea ca acestea sa se dovedeasca a fi fost alegeri gresite. Incercati sa mergeti pe caile batatorite, cu partenerii de incredere. Daca intentionati sa deschideti porti noi, spre alte zari sau domenii, este recomandabil sa nu procedati decat dupa o documentare minutioasa. Saturn nu va iesi din mersul sau retrograd decat in luna iulie, asa ca pana atunci e mai bine sa ne bazam pe rutina decat sa punem piciorul pe drumuri noi.

t2