Astro-financiară, ianuarie 2020

În harta astrologică ridicată pentru prima zi a anului 2020, pentru ora 0.00, București, observăm Ascendentul în Balanță, iar guvernatorul zodiei, Venus, tranzitează zodia Vărsătorului până pe 13 ianuarie. Acesta arată nevoia de a interacționa cu cei dragi, și dorința de a ne consolida relațiile existente.

Jupiter, Marele Benefic, realizează o conjuncție cu Soarele și Mercur (Capricorn), iar Mercur la rândul său formează un trigon cu Uranus retrograd din Taur. Ideile și inspirația noastră puse în practică ne vor aduce rezultate, beneficii financiare pe termen lung. Se poate spune că beneficiem de susținere divină, prin intuiție accentuată, astfel vom fi la momentul potrivit la locul potrivit.

Luna intră în conjuncție cu Neptun în Pești. Putem observa creșterea sensibilității emoționale și a intuiției.

Axa valorilor cade în zodiile Scorpion, respectiv Taur. Se recomandă să fim raționali și să evităm excesele culinare, financiare, să ne organizăm plățile în funcție de încasările zilnice, săptămânale. Se preconizează inițiative cu rezultate financiare palpabile, benefice pentru noi și pentru cei din jurul nostru. Cu focalizare mentală, acțiune perseverentă, și obiceiuri sănătoase, bine puse la punct, consolidate, aceste inițiative vor da roade.

În data de 3 ianuarie, Saturn (Capricorn), planeta disciplinei și maturității, în conjuncție cu Pluton, planeta transformării, formează o cuadratură cu Luna (Berbec). Acest aspect ne indică momentul potrivit pentru luarea deciziilor financiare și pornirea la drum.  Putem deveni astfel un exemplu de urmat sau un lider pentru cei apropiați.

În data de 5 ianuarie, Luna (Taur) realizează un trigon cu Soarele (în conjuncție cu Mercur, Capricorn). Acest aspect arată relații, oferte, contracte avantajoase, cu foarte multe beneficii financiare pe termen lung, stabilitate, și rezultate vizibile, palpabile ca urmare a eforturilor noastre depuse în ultima perioadă.

În harta ridicată pe data de 7 ianuarie ora 09:05, București, Luna (Gemeni) realizează o opoziție exactă cu planeta voinței și a acțiunii, Marte  (Săgetător). Acest lucru indică o predispoziție la excese: excese financiare, culinare, mentale. Haideți să creăm echilibrul, și în exterior, dar mai ales în interior.

Planeta intuiției, Neptun formează un sextil cu Soarele (în conjuncție cu Mercur, Capricorn). Acest aspect ne ajută să clarificăm și să punem la punct planurile noastre vechi și cele noi.

Între 7 și 11 ianuarie este posibil să observăm fluctuații minore pe piața valutară.

În harta ridicată pentru data de 12 ianuarie, ora 00:00, București, observăm un Stellium în zodia Capricornului: Jupiter la 9 grade și 11 minute, o conjuncție intensă între Soarele și Mercur la 21-22 grade, iar Saturn și Pluton la 22-23 grade. Astfel, continuă perioada benefică activităților începute la sfârșitul lunii noiembrie 2019. Luna (Leu) formează un trigon cu Marte (Săgetător) și o cuadratură cu Uranus staționar (Taur). Uranus intră în mers direct din 14 ianuarie. Aceste aspecte indică evenimente menite să ne zguduie credințele și valorile interioare. Dacă nu am reușit până acum să le clarificăm și să le prioritizăm, atunci acum ar fi momentul. Nu amânați! Căutați și găsiți-vă echilibrul interior și consolidați-vă obiceiurile care vă duc mai aproape de realizarea obiectivelor financiare.

În data de 14 ianuarie, ora 04:00, Luna (Fecioară) realizează un trigon cu Jupiter (Capricorn) și o cuadratură exactă cu Marte (Săgetător). Aceste aspecte ne provoacă să depunem efort în continuare pentru consolidarea obiceiurilor noastre zilnice, și ne oferă motivația, impulsul necesar pentru a avea curaj să ieșim din zona de confort și să acționăm, să pornim la drum cu inima deschisă spre noile experiențe care ne așteaptă.

Pe 16 ianuarie, Mercur intră în Vărsător, și realizează o cuadratură cu Uranus (Taur). Gestionarea finanțelor necesită mai multă atenție, simț practic și o organizare mai eficientă. Să nu uităm să alocăm timp, energie și bani și pentru bunăstarea noastră fizică, a corpului nostru fizic.

În data de 18 ianuarie, avem pe cerul astral un Careu în T în semne fixe, care este realizat între Uranus (Taur) și Luna (Scorpion), dar și de o a treia planetă, Mercur  (Vărsător), aflată în cuadratură cu primele două. Mercur este numit focar, deoarece este o gazdă a energiilor celorlalte două planete. Această configurație este puternic motivantă. Aceste aspecte ne provoacă să găsim echilibrul între dăruire și acceptare, între interiorizare și exteriorizare. Începe perioada ideală să exersăm detașarea mentală, emoțională, de averile, bunurile materiale pe care deținem, și să încercăm să conștientizăm că viața este mai complexă decât observăm noi cu ochiul liber.

Pentru generarea abundenței financiare este necesar să lucrăm cu noi înșine și pe plan emoțional, dar și pe plan mental. E momentul potrivit să ne analizăm credințele despre bani, avere, succes, dar și emoțiile atașate acestora, care necesită revizuire, actualizare pentru a ne elibera de blocajele emoționale, dar mai ales mentale.

În data de 24 ianuarie, Luna intră în conjuncție cu Pluton și Saturn (Capricorn). Venus (Pești) realizează o cuadratură cu Marte (Săgetător), care la rândul său formează un sextil cu Mercur (Vărsător), iar Uranus din Taur formează o cuadratură cu Soarele din Vărsător. Aceste aspecte tensionate ne provoacă în continuare, să ne luăm viața în propriile mâini și să acționăm. Acțiune, acțiune, acțiune. Mercur ne susține prin idei practice, geniale, care ne vor inspira să acționăm (Marte) cu mai mult curaj și încredere în noi înșine decât înainte.

Pe 24 ianuarie mai avem pe cerul astral Lună Nouă în Vărsător. Această Lună Nouă ne aduce inspirație, empatie, idei geniale, deschidere spre noutăți, la explorări exterioare, dar și interioare.

În data de 27 ianuarie, Soarele (Vărsător) realizează o cuadratură cu Uranus  (Taur), oferindu-ne impulsul necesar acțiunii, idei geniale, creative, care ne vor duce către acele activități practice, care sunt originale, unice, utile comunității și vor aduce rezultate financiare palpabile pe termen lung.

Pe 29 ianuarie, Luna (Pești) realizează un sextil cu Pluton  (în conjuncție cu Saturn, Capricorn). Mercur (Vărsător) formează un sextil cu Marte (Săgetător), care la rândul său formează o cuadratură cu Neptun (Pești). Aceste aspecte tensionate, dar benefice dezvoltării noastre personale, ne vor da impulsul necesar să punem pe hârtie strategiile prin care ne putem realiza și atinge obiectivele propuse pe anul acesta.

Domeniul cel mai activ în această lună va fi cariera, consolidarea poziției, promovarea, dezvoltarea noastră profesională, disciplina, responsabilizarea.  Pe la sfârșitul lunii avem ocazia de a ieși în evidență prin ideile noastre geniale care vor duce la extinderea activității societății pe care o deținem sau la care lucrăm, vom putea oferi lumii ceva Unic, Original și Valoros, cu beneficii financiare pe termen lung.

Să avem un an plin de obiective (planuri) bine puse la punct, și să acționăm cu curaj și perseverență pentru realizarea acestora!

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet