Andreea TalmazanCelebritati

Irina Reisler

de Andreea Talmazan

Irina Reisler Irina Reisler (19 septembrie 1974, Bucuresti) este celebritatea lunii septembrie. Fost om de televiziune, Irina este proprietara unui salon privat pentru tratamente corporale. Este o infocata luptatoare pentru sanatate si una dintre cele mai mari batalii castigate este cea cu kilogramele in plus, Irina ajungand de la 100 de kilograme la 50, cu rabdare, disciplina si ambitie, calitati pe care le ajuta si pe clientele sale sa le dezvolte.

Irina este o nativa Fecioara, cu Ascendentul in Gemeni, aspect care certifica cariera jurnalistica indelungata, in care s-a remarcat prin seriozitate. Nu intamplator, domeniile in care a activat ca si jurnalist sunt legate de sanatate. Reportajele sale au impresionat telespectatorii de-a lungul timpului. Tot in Fecioara si in casa a IV-a se afla si Venus, care aduce o nota in plus pentru perfectiune, atentie la detalii, preocupari legate de sanatate si frumusete. In casa familiei si a sufletului, Planeta Frumusetii arata o preocupare continua fata de curatenie, de amenajare a habitatului, de ordine si fata de lucrurile speciale care fac diferenta. Salonul “Private Boutique by Irina Reisler” este diferit fata de alte saloane dedicate tratamentelor corporale, nu numai datorita aparaturii si a produselor de cea mai buna calitate pe care le foloseste, cat mai ales pentru atmosfera pe care a creat-o prin intermediul decoratiunilor interioare. Este ca un camin primitor, in care este foarte greu sa nu te simti bine inca de la prima vizita.

Luna in Scorpion si in casa a VI-a formeaza un Trigonum Aureum in semne de apa cu Jupiter retrograd in Pesti si in casa a X-a, si cu Saturn in Rac si in casa a II-a. Acest aspect determina o intuitie foarte buna, succes in orice activitate de cariera pe care ar incerca-o, dar si nevoia de cumpatare cand vine vorba de resursele personale. Luna in Scorpion este “responsabila” pentru un al “n”-lea simt al Irinei, care se poate concretiza in ganduri si vise premonitorii, capacitatea de “a citi” omul si puterea de a gasi resurse interioare atunci cand lucrurile in jur par fara iesire. Luna in Scorpion si in casa a VI-a a Fecioarei, accentueaza nevoia de corectitudine, de detalii, de perfectiune, de curatenie. In aceasta pozitie, Luna ofera putere de concentrare si capacitatea de a astepta momentele optime pentru a face o schimbare la locul de munca. De asemenea, are nevoie ca oamenii din echipa cu care lucreaza sa fie, daca nu “dupa chipul si asemanarea sa”, cel putin la fel de muncitori si devotati precum este Irina.

In astrograma Irinei gasim si un Stelium in Balanta si in casa a V-a a creativitatii, iubirii si a copiilor. Marte in conjunctie cu Pluton si Mercur in conjunctie cu Uranus se afla in acest sector, accentuand puterea creatoare a Irinei. Este mama unei tinere domnisoare, nascuta in semnul Balantei, insa Irina considera si magazine-ul online si salonul ca fiind copiii sai. Pluton in acest sector arata, de asemenea, un potential creativ de care se poate folosi atunci cand apar dificultati. In aceasta pozitie, Marele Transformator arata si o teama de abandon sau teama de a abandona lucruri, oameni sau situatii care nu ii mai sunt benefice. Marte ii ofera impulsul de a actiona in proiectele care ii fac placere, de a intra in relatii de prietenie cu persoane care stimuleaza creativ.

Conjunctia Mercur-Uranus stimuleaza gratia in comunicare, atentia fata de cuvintele folosite. Dar, poate deveni exploziva si extrem de directa atunci cand situatiile sunt presante. Ingeniozitatea ii ofera posibilitatea de a actiona in mod diferit, de a gasi solutii neasteptate. Diplomatia este una dintre calitatile sale, chiar daca adevarurile pe care le spune celorlalti sunt adesea usturatoare. “Pericolul” poate veni de la influenta lui Lilith, aflata in Varsator, in conjunctie cu Mijlocul Cerului, in relatie armonioasa cu Uranus. Uneori poate sa apara teama de succes, de celebritate, de a pune in aplicare idei neasteptate, excentrice. Poate sa apara tendinta de a deveni conservatoare in anumite privinte legate de cariera si sa accepte mai greu schimbarile sau sa le accepte, dar dupa o lunga analiza a tuturor detaliilor.

Axa Nodurilor Lunare, cu Nodul Sud in Gemeni si in casa a XII-a si cu Nodul Nord in Sagetator si in casa a VI-a, arata ca in aceasta viata Irina este bine sa nu caute izolarea, ci compania oamenilor. Ca are de invatat sa isi construiasca o echipa si sa munceasca cot la cot cu oamenii din subordine, cu cei care formeaza o echipa. Sa invete sa sintetizeze informatiile si sa nu se lase purtata de valul superficialitatii. Neptun in Conjunctie cu Nodul Nord in Sagetator arata ca nu este genul de persoana care sa lucreze ca angajat, ca uneori este idealista cand vine vorba de munca ei, dar si ca poate transforma si trebuie sa transforme orice banalitate in ceva inspirant. Irina se implica si este un sustinator pentru toate persoanele care ii trec pragul salonului, hotarate sa castige in lupta cu kilogramele in plus. Promoveaza ideea alimentatiei corecte si, ca suport in aceasta directie, pregateste cu migala povesti despre alimentele pe care le prepara si despre retele pe care le gateste.

Tranzitele actuale pot aduce schimbari la locul de munca, in randul colectivului, o consolidare a statutului pe plan profesional, dar si succes material. Va trebui sa aiba incredere in ideile sale, pentru ca, din punct de vedere astrologic, “limita succesului este cerul” in ceea ce priveste cariera.

De anul acesta oferta pentru frumusete a Irinei s-a imbogatit cu produsele Alissi Bronte, produse care la randul lor sunt o poveste ele in sine!