Sfatul astro-financiarVizi Erzsebet

Astro-financiară, iunie 2020

Începem luna iunie cu Ascendentul în Capricorn, în conjuncție cu Jupiter retrograd și Pluton retrograd. Planeta sa guvernatoare, Saturn (retrograd), tranzitează zodia Vărsătorului. Axa valorilor cade în Pești, respectiv în Fecioară. Această perioadă se va remarca prin acțiuni umanitare, donații, prin aplicarea ideilor și a inspirației divine.

Luna iunie este potrivită pentru a pune în practică ideile care s-au copt în perioada anterioară, pentru a stabiliza tot ce este bun, tot ceea ce funcționează, găsind totodată noi soluții pentru promovarea produselor și a serviciilor firmei pe care o administrăm sau o deținem. Cele mai importante aspecte în această perioadă sunt ascultarea rațiunii, dar și a intuiției, rămânând flexibili, adaptabili noilor situații, și lăsând în urmă tot ceea ce nu funcționează în viața noastră.

Pe 4 iunie, Luna (Scorpion) formează un trigon cu Neptun și cu Marte din Pești, arătând intuiție puternică cu focalizare mentală și atitudine pozitivă necesară pentru a acționa în concordanță cu vocea noastră interioară.

În harta ridicată pentru 7 iunie, ora 00.00, București, Soarele (în conjuncție cu Venus retrograd, în Gemeni) formează o cuadratură exactă cu planeta acțiunii, Marte (în conjuncție cu Neptun în Pești). De asemenea, planeta comunicării și a comerțului, Mercur (Rac), realizează un sextil cu Uranus (Taur). Aceste aspecte ne provoacă să analizăm și să selectăm partenerii de afaceri și contractele pentru care mai merită să depunem efort pe termen lung. Este momentul oportun să decidem cu cine dorim să lucrăm, să colaborăm, și să întărim relațiile, parteneriatele.

Pe 10 iunie, Soarele (Gemeni) realizează un trigon cu Luna (Vărsător), iar Neptun (în conjuncție cu Marte, Pești) un sextil cu Pluton retrograd (în conjuncție cu Jupiter retrograd, Capricorn). Aceste aspecte ne oferă susținere și forță mentală, sufletească în schimbările pe care ni le-am propus în această perioadă, oferindu-ne totodată sprijin, ajutor divin, înțelepciune și deschidere față de noutate, față de provocările vieții.

Pe 13 iunie, ora 12:00, București, Soarele (Gemeni) realizează o cuadratură cu Luna (în conjuncție cu Neptun și Marte, Pești), care la rândul ei formează un sextil cu Pluton retrograd (în conjuncție cu Jupiter retrograd, Capricorn). Aceste aspecte ne provoacă să ieșim din zona de confort, să ne lărgim orizontul, să contactăm mai mulți clienți potențiali, și să dăm dovadă de profesionalism, seriozitate, dar și de un gram de flexibilitate în gândire și în acțiune.

Neptun se va găsi în stație retrogradă pe 23 iunie și va merge aparent invers, până pe 29 noiembrie. De asemenea, Mercur (Rac) își începe și el retrogradarea de pe 18 iunie, până pe 12 iulie. Toate acestea marchează începutul unei perioade în care este recomandat să ne alocăm mai mult timp pentru interiorizare, meditații în grup, ascultarea vocii interioare. Totodată este o perioadă potrivită pentru a studia, pentru a ne perfecționa în domeniul comerțului, pentru a ne califica în mai multe domenii, pentru a învăța și a experimenta lucruri noi.

În harta ridicată pentru data de 23 iunie, ora 6:00, București, Luna (Rac) realizează o opoziție cu Pluton retrograd (în conjuncție cu Jupiter retrograd, Capricorn) și un trigon cu Marte (Pești). Acesta se află în sextil cu Pluton retrograd (în conjuncție cu Jupiter retrograd, Capricorn). Aceste aspecte ne provoacă să ne ascultăm mai mult vocea interioară în clădirea carierei și a afacerii pe care o deținem, dar totodată ne îndeamnă să ne găsim echilibrul între rațiune și emoție, între viața profesională și cea de familie.

Pe 26 iunie, Uranus (Taur) formează un sextil cu Soarele (Rac) și un trigon cu Luna (Fecioară). Aceasta, la rândul ei, realizează un sextil cu Mercur retrograd (Rac). Începe o perioadă activă în sânul familiei dar și în societate, activitate care ne oferă bucurie sufletească, dar și satisfacția că putem avea grijă emoțional, fizic și financiar de cei din jur.

În harta ridicată pentru 28 iunie, ora 18:00, București, observăm un sextil între Saturn retrograd (Vărsător) și Marte (Berbec) și o cuadratură între Soare (Rac) și Luna (Balanță), aspecte care ne îndeamnă la acțiune constantă, zilnică și la punerea în practică a ideilor geniale.

Conjuncția dintre Jupiter retrograd și Pluton retrograd (Capricorn) atinge punctul culminant pe 25 iunie, iar pe 30 iunie 2020, ora 12:00, București, Soarele (Rac) realizează aspect de trigon cu Luna (Scorpion). Aceasta formează și o opoziție cu Uranus (Taur) și un trigon cu Mercur retrograd (Rac).

Aceste aspecte benefice ne oferă atitudine pozitivă, concentrare mentală, simț practic și pasiune necesare pentru a continua activitățile pe care le-am început.

Ca concluzie vă pot spune că luna iunie se arată ca o perioadă activă, în care ne vom găsi mult mai ușor motivația necesară pentru a porni la drum, pentru a acționa zilnic cu disciplină și perseverență, alimentându-ne zilnic obiectivele noastre cu pasiune și ardoare. 

Vă recomand să vă ascultați intuiția și să rămâneți deschiși în fața schimbărilor și a provocărilor care vă așteaptă! 

Și nu uitați, Puterea este în Noi! Împreună putem întotdeauna să realizăm mai mult și putem să fim mai buni!) 

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet