Sfatul astro-financiarVizi Erzsebet

Astro-financiară, iunie 2021

Începem luna iunie cu Ascendent în Capricorn, în conjuncție cu Pluton retrograd. Planeta sa guvernatoare, Saturn, în mers aparent retrograd, tranzitează zodia Vărsătorului, realizând un trigon cu Soarele (Gemeni) și o cuadratură cu Uranus (Taur).

Această lună va fi caracterizată de acțiuni perseverente, disciplinate, menite să stabilizeze poziția noastră în lume, în carieră, și în același timp este o perioadă potrivită introspecției, pentru a înțelege menirea noastră pe pământ. Totodată aspectele astrale ne îndeamnă să dăm dovadă de flexibilitate, adaptabilitate la situațiile/ schimbările neașteptate, și să punem în practică ideile, cunoștințele acumulate în ultima perioadă.

Suntem la începutul unei perioade benefice, pline de acțiune, comunicare, organizare, potrivite pentru revizuirea obiectivelor financiare propuse pe termen mediu sau lung.

Axa valorilor cade în Pești, respectiv Fecioară. Neptun (casa 2) realizează un trigon cu Marte (Rac, casa 6), și o cuadratură cu Mercur retrograd (Gemeni, casa 5). Aceste aspecte ușor tensionate ne îndeamnă să ne luăm un angajament ferm de a lucra zilnic la obiectivele noastre financiare, prin introducerea acelor obiceiuri, care ne duc mai aproape de țelurile noastre, și atrăgându-ne atenția asupra faptului că rezultatele vor apărea în funcție de efortul depus zilnic, cu pasiune și implicare emoțională, însă, în același timp, organizat și creativ.

În harta ridicată pentru 5 iunie, ora 00:00, București, observăm două seturi de aspecte dinamice.

Primul set de aspecte este format din Pluton retrograd, Marte și Neptun. Pluton retrograd (Capricorn) realizează o opoziție cu Marte (Rac), și o cuadratură cu Neptun (Pești), care la rândul ei realizează un trigon cu Marte (Rac). Rezultatele financiare, creșterea încasărilor vor apărea în măsura în care acționăm nu numai în interesul nostru, ca și angajator, dar și în interesul echipei noastre, prin oferirea de prime, bonusuri pentru menținerea motivației a angajaților noștri. Este un moment potrivit și pentru donații către fundații caritabile, care susțin cauze umanitare.

Al doilea set de aspecte este configurația Triunghiul minor, configurație care este formată între Lună, Soarele și Saturn retrograd. Saturn retrograd (Vărsător) realizează un trigon cu Soarele (Gemeni), iar Luna (Berbec) formează un sextil cu primele două planete.

Această configurație ne inspiră să luăm deciziile pe termen lung bazate pe rațiune și informații solide, concrete, care să fie urmate de acțiuni constante, pline de curaj și adaptare la noile situații care pot apărea în viitorul apropiat.

Această configurație indică începutul unei perioade în care putem renegocia cu ușurință parteneriatele, chiria pentru sediul firmei sau a punctului de lucru, salariile și recompensele angajaților.

În harta ridicată pentru 15 iunie, ora 00:00, București, avem un Careu în T, în semne fixe. Uranus (Taur) formează cuadratură cu Saturn retrograd (Vărsător) și Luna (Leu), iar ultimele două planete realizează o opoziție între ele. Acest lucru indică începutul unei perioade tensionate, în care se recomandă să lucrăm cu disciplină și perseverență la ruperea tiparelor mentale și a credințelor limitative privind bogăția materială, averea.

În continuare, este momentul potrivit pentru a analiza și a conștientiza care sunt tiparele mentale, convingerile pe care le-am moștenit de la părinții noștri, care sunt acelea care ne dau impuls la acțiune și care sunt cele care ne limitează, ne trag înapoi.

Planeta Jupiter (Pești) își începe staționarea pe data de 16 iunie, iar pe data de 25 iunie intră în mers retrograd, indicând o perioadă potrivită pentru o altă introspecție, pentru acumularea de informații, cunoștințe noi, pentru reorientare profesională, etc.

Pe 22 iunie, ora 06:00, București, putem observa pe cerul astral configurația planetară numită Zmeu, care conține o piramidă și un triunghi minor.

Piramida este realizată între Venus (Rac), Luna (Scorpion) și Neptun staționar (Pești). Planetele formează trigon între ele. Triunghiul minor este format din Pluton retrograd, Lună și Neptun. Pluton retrograd (Capricorn) realizează sextil cu Luna (Scorpion) și Neptun (Pești), iar ultimele două planete formează trigon între ele.

Zmeul este o configurație mai dinamică decât Piramida, deoarece dispune de o opoziție și de o planetă-focar care împing spre acțiune energiile planetare existente. Pluton retrograd în Capricorn este planeta focar, cea care ne „obligă” la renaștere și la transformări radicale atât pe plan personal cât și pe plan financiar.

Un cumul de conjuncturi ușor stresante, care ne impulsionează să ne dezvoltăm, să acționăm constant, să ieșim din zona de confort și să ne îndreptăm spre obiectivele noastre financiare. În acest caz este important să lăsăm în urmă tot ceea ce ne trage în jos, și să ne urmăm vocea inimii și a sufletului.

Pe 23 iunie, planeta comunicării și a comerțului, Mercur, revine la mers direct, marcând începutul unei alte perioade benefice, în care lucrurile încep să reintre pe făgașul normal, fiind facilitată găsirea soluțiilor optime.

În harta ridicată pentru data de 28 iunie, ora 20:00, București, avem pe cerul astral Careu în T, în semne fixe. Uranus (Taur) formează cuadratură cu Saturn retrograd (Vărsător) și Marte (Leu), iar ultimele două planete realizează o opoziție între ele. Acest aspect ne îndeamnă să ieșim mai mult în lume, să colaborăm mai mult, să legăm parteneriate noi, să căutăm parteneri care au același aspirații, priorități, valori și principii comune. Totodată ne „forțează” să fim mai creativi, practici, flexibili în gândire și în acțiunile noastre zilnice.

În concluzie, vă pot îndemna să fiți raționali, dar să vă ascultați și intuiția, să lăsați inspirația divină să vă călăuzească. Lucrați la obiectivele voastre financiare constant, cu disciplină și perseverență, revizuiți-vă obiceiurile zilnice, și eliminați sau înlocuiți cu altele sănătoase, luând în calcul și organizarea zilei. Să analizați cum vă administrați timpul, cât de eficienți sunteți într-o zi obișnuită la locul de muncă sau acasă și ce activități ați putea elimina pentru a deveni și mai productivi.

Alegeți conștient Calea Curajosului, acționați în concordanță cu obiectivele voastre, și investiți în voi înșivă! Perfecționați-vă continuu!

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet