Sfatul astro-financiarVizi Erzsebet

Astro-financiară, martie 2020

În harta ridicată pentru prima zi a lunii se remarcă Ascendentul în Scorpion. Planeta sa guvernatoare, Pluton, tranzitează zodia Capricornului, alături de Saturn, Jupiter și Marte. Ascendentul în Scorpion ne aduce intuiție, clarviziune și capacitate de concentrare maximă la nivel mental și emoțional.

Acest Stellium în Capricorn ne confirmă că suntem susținuți în atingerea obiectivelor noastre financiare, cu condiția să avem planuri bine puse la punct; să ne organizăm cât mai eficient, și să depunem efort zilnic pentru stabilizarea obiceiurilor sănătoase, care ne ajută să ne transformăm viața și să creăm o viață mai împlinită.

Marte (Capricorn) formează un sextil cu Soarele (Pești), iar Jupiter (Capricorn) formează un trigon cu Luna (Taur) și un sextil cu Neptun (Pești). Aceste aspecte benefice ne îndeamnă să medităm, să ne deschidem mai mult față de ceilalți, să lăsăm spațiu copilului din noi să se exprime liber prin creativitate, joacă, dans, relaxare mentală și fizică.

Axa valorilor cade în Săgetător, respectiv Gemeni. Marte (Capricorn) realizează un trigon cu Uranus (Taur), care la rândul ei formează un sextil cu Mercur retrograd (Pești). Începe o perioadă în care sunt susținute activitățile în grup, cursurile de perfecționare, acele cursuri care ne ajută în canalizarea (transformarea) energiilor noastre pe obiectivele propuse și care ne vor aduce multe beneficii pe termen mediu și lung.

Pe 6 martie planeta voinței, Marte (Capricorn), formează un sextil cu simbolul personalității, Soarele (Pești).

Planeta valorilor, Venus, este în conjuncție cu Uranus în Taur și în cuadratură cu Saturn, planeta maturității, a disciplinei și a perseverenței. Aceste aspecte indică o predispoziție la venituri și cheltuieli neașteptate, menite să ne învețe disciplină financiară și responsabilizare în planificarea cheltuielilor lunare.

Pe data de 10 martie, Luna (Fecioară) este în opoziție cu Soarele (Pești), care la rândul său formează un sextil cu Marte, Jupiter și Pluton (Capricorn). Luna (Fecioară) mai realizează un trigon cu Jupiter și Pluton (Capricorn).

Aceste aspecte indică o predispoziție la schimbări majore la locul de muncă, în carieră, sau în cadrul societății pe care o deținem. Aceste schimbări radicale sunt necesare evoluției noastre pe toate planurile, și sunt susținute de planete și aspecte benefice, care ne aduc flexibilitate, deschidere la noutate, intuiție și inspirație divină.

Mercur revine la mersul direct pe 10 martie, astfel intrând în mers normal și roata vieții noastre. Tot ce a stagnat în perioada retrogradării lui Mercur, începe să se miște.

În harta ridicată pe data de 13 martie observăm o opoziție între Luna (Scorpion) și Uranus (în conjuncție cu Venus, Taur) și o conjuncție între Marte și Jupiter în Capricorn. Aceste planete se găsesc și în sextil cu Soarele și Neptun din Pești, conjuncte la rândul lor.

De aceea, în perioada 13 – 19 martie, este în continuare recomandat să fim prudenți, raționali, dar să ne ascultăm și intuiția în deciziile financiare pe care le avem de luat.

Pe 18 martie, ora 12:00, București, Luna realizează o conjuncție aproape exactă cu Jupiter, aducând astfel un plus de energie grupului de planete din Capricorn ( Marte, Jupiter, Pluton și Saturn). Avem astfel un instinct mai puternic de a lupta, de a ne lua angajamente față de obligațiile noastre (față de noi înșine) și a acționa cu mai mult curaj, perseverență, răbdare și atitudine pozitivă.

Pe 22 martie, Luna realizează o conjuncție cu Mercur în Pești și un sextil cu Uranus din Taur. Vom avea idei geniale, care puse în practică cu perseverență și atitudine pozitivă ne vor aduce rezultate palpabile, pe termen lung. E momentul introspecției, un moment ideal pentru meditație, cursuri de dezvoltare personală, precum și profesionale, cursuri de dezvoltare a abilităților de comunicare, negociere, etc.

Pe 26 martie, ora 12:00, București, Luna (Berbec) formează o cuadratură cu Pluton (în conjuncție cu Marte și Jupiter, Capricorn). În același timp, Venus (Taur) realizează un trigon cu Pluton, Jupiter și Marte (Capricorn). Aceste aspecte ne provoacă, în primul rând, să avem o atitudine fermă, solidă, să luăm decizii o dată pentru totdeauna și să acționăm cu curaj și perseverență pentru a ne schimba calitatea vieții, iar în al doilea rând ne susțin pentru a rămâne fideli deciziilor pe care le-am luat. Am putea pune capăt indeciziilor și amânărilor din ultima perioadă, luându-ne astfel viața în propriile mâini. E momentul să conștientizăm că rezultatele financiare vor apărea în funcție de eforturile depuse, și nu pentru o lună, două, ci pe termen lung.

Pe 22 martie, Saturn intră în Vărsător. Începe o perioadă în care strategiile mentale executate cu disciplină și perseverență vor aduce multe beneficii pe termen lung.

Pe 30 martie, ora 23:00, București, planeta acțiunii, a curajului și a inițiativelor, Marte, i se alătură planetei Saturn, care simbolizează disciplina, perseverența, rezistența la efort prelungit, în Vărsător. Astfel începe o perioadă în care ideile pot fi transpuse în practică cu mai multă ușurință. Putem fi mai eficienți în planificarea și atingerea obiectivelor financiare, putem avea curajul de a pune pe hârtie toate obiectivele pe care le-am amânat până acum și ne putem apuca de treabă cu mai multă pasiune, creativitate, iubire, și cu motivație suficient de puternică, încât să ducem planurile la bun sfârșit.

Ca o concluzie vă pot îndemna să nu mai stați pe gânduri. Acționați și trăiți-vă VISUL. Doar voi puteți să vă realizați visele așa cum vi le doriți!

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet