Sfatul astro-financiarVizi Erzsebet

Astro-financiară, ianuarie 2021

Începem luna ianuarie 2021 cu Ascendent în Balanță. Planeta guvernatoare a acestuia, Venus, tranzitează zodia Săgetătorului. Astfel, Venus realizează o cuadratură cu Neptun din Pești, iar acesta din urmă este în sextil cu Mercur din Capricorn. De aceea, luna ianuarie va fi predominant caracterizată de relaționare, de interacțiune cu clienții vechi și noi, de încheierea unor contracte de colaborare, de investiții.

Axa valorilor cade în Scorpion, respectiv Taur. Pluton, planeta guvernatoare a Scorpionului, realizează o cuadratură cu planeta acțiunii, Marte. Acest aspect ne indică faptul că rezultatele vor apărea în funcție de efortul nostru depus, pe termen mediu sau lung, cu disciplină și perseverență, condimentată cu o doză de flexibilitate, de inventivitate și deschidere la renaștere, la idei inovatoare.

În harta ridicată pentru data de 7 ianuarie, avem pe cerul astral un Careu în T, în semne fixe. Planeta Marte (Taur) realizează o opoziție cu Luna (Scorpion), iar Saturn (în conjuncție cu Jupiter, Vărsător) formează o cuadratură cu primele două planete. Planeta focar este Saturn (Vărsător) în conjuncție cu Jupiter. Organizarea eficientă și puterea echipei, disciplina și atitudinea pozitivă, flexibilă,  deschiderea spre inovație și tehnologie, vor aduce satisfacții mari la nivel de întreprindere, societate sau chiar familie. În această perioadă munca în echipă, aspirațiile comune vor crea grupuri solide, bazate pe încredere, respect și valori personale comune. Se pot lega foarte multe prietenii și contracte, care pe termen lung vor da roade uimitoare.

Uranus (Taur) își începe staționarea în data de 10 ianuarie ora 11:00, București, iar apoi reintră în mers normal din data de 18 ianuarie. Tehnologia și comerțul online vor prinde aripi. E momentul oportun să ne stabilizăm poziția, poziția pe internet, poziția printre comercianți. Eventual putem aplica noi strategii de marketing, putem testa noi modalități de promovare pentru produsele și serviciile noastre.

În harta ridicată pentru data de 13 ianuarie ora 11:00, București, avem pe cerul astral aspecte ușor tensionate (5 cuadraturi și un trigon), menite să ne scoată în continuare din zona de confort, pentru a depune și mai mult efort decât am depus în ultima perioadă.

Pe 19 ianuarie, ora 12:00, București, avem alte aspecte ușor tensionate, menite să ne țină deasupra apei, menite să ne provoace, să acționăm în continuare cu perseverență și responsabilitate, plini de entuziasm și energie, cu focalizare mentală pe obiectivele financiare propuse pe termen mediu și lung.

În harta ridicată pentru data de 26 ianuarie, ora 12:00, București, putem observa menținerea aspectelor ușor tensionate. Acestea ne oferă, de fapt, sprijinul și ambiția de care avem nevoie pentru a continua lupta pentru noi înșine, pentru familie și pentru întreprinderea pe care o administrăm. Ne provoacă să rămânem ambițioși sau să devenim, dacă nu am fost suficient de ambițioși în ultima perioadă, și să luptăm pentru visele și obiectivele propuse. Să nu uităm că suntem valoroși indiferent de contul nostru bancar, indiferent de funcția pe care o deținem, și merităm ce e mai bun. Merităm o viață mai abundentă financiar, merităm un job mai bine plătit, merităm o viață decentă. Astfel vă încurajez să aveți încredere în forțele proprii și să acționați zilnic pentru a vă îndeplini visele.

Pe lângă aceasta vă recomand să vă alăturați acelor grupuri care au aceleași aspirații, vise, valori sau direcție ca voi. Informația este prețioasă, dar și abundentă, însă este important să știm să selectăm acele informații care sunt în concordanță cu valorile noastre interioare și ne inspiră să acționăm în direcția viselor noastre.

În harta ridicată pentru data de 29 ianuarie, ora 00:00, București, avem nou un Careu în T, în semne fixe. Planeta inițiativei și a acțiunii, Marte (în conjuncție cu Uranus, Taur) realizează cuadratură cu Soarele din Vărsător și cu Luna din Leu. La rândul ei, Luna realizează o opoziție cu Soarele. De precizat este însă faptul că Soarele face parte dintr-un Stellium, alături de Jupiter, Saturn și Mercur.

Aceste aspecte indică începutul unei perioade în care putem să stabilizăm acele stări interioare, emoționale, mentale și fizice/financiare pe care le-am creat până acum. Totodată este o perioadă benefică pentru dezvoltare profesională, personală și chiar emoțională.

Astrele și aspectele de sfârșit de lună ne provoacă să găsim motivația interioară sau să ne reamintim de acesta. Ea este absolut necesară pentru a continua pe drumul ales, construind cu partenerii și colaboratorii noștri, în echipă, ce am început.

Mulți dintre noi vor simți că sunt la locul potrivit, la momentul potrivit.

Spiritul de echipă, comunicarea eficientă, ședințele de brainstorming ne pot aduce informațiile necesare pentru a duce la bun sfârșit și cu succes planurile noastre.

Este posibil să apară din senin mulți prieteni, colaboratori în sprijinul nostru cu idei, informații, resurse umane și financiare.

În concluzie, vă încurajez să vă găsiți mai întâi liniștea interioară și motivația, iar apoi când aveți claritate, viziune și direcție, să treceți la acțiune!

Și nu uitați, acțiunea face diferența!

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet