Astro-financiară, februarie 2021

Începem luna februarie 2021 cu Ascendent în Balanță. Planeta sa guvernatoare, Venus, tranzitează zodia Capricornului, unde se află în conjuncție cu Pluton. Această lună va fi predominant caracterizată prin foarte multă mișcare, acțiune, planificare și organizare la nivelul comunității în care trăim sau în cadrul întreprinderii unde lucrăm, cu beneficii extraordinare pe termen mediu și lung, condimentate cu multe schimbări majore sau oportunități pentru renașteri din propria cenușă. Multe societăți se vor relansa în alte domenii decât au activat până acum sau vor găsi resursele financiare necesare pentru noi începuturi.

Se remarcă pe cer un Stellium în Vărsător, care cuprinde Soarele, alături de Saturn, Jupiter, și Mercur retrograd. Careul Soarelui cu Marte arată începutul unei perioade active, nonconformiste, cu idei geniale, chiar revoluționare. Este necesar ca în această perioadă să dăm dovadă de creativitate, flexibilitate, deschidere spre noutate, perseverență, inițiativă și simț practic.

Axa valorilor cade în Scorpion, respectiv Taur. Planetele lor guvernatoare, Pluton și Venus tranzitează zodia Capricornului, Pluton aflându-se la 25 de grade, iar Venus la 29 de grade în zodie.

În harta ridicată pentru data de 4 februarie, ora 04:00, București, avem pe cerul astral un Careu în T, în semne fixe. Planeta Uranus (Taur) realizează o opoziție cu Luna (Scorpion), iar Saturn (în Stellium format din Venus, Jupiter, Soare și Mercur retrograd, în Vărsător) formează o cuadratură cu primele două planete. Planeta focar este Saturn din Vărsător. Organizarea eficientă și puterea echipei, disciplina și atitudinea pozitivă, proactivitatea, investițiile în dezvoltarea noastră profesională și personală, dar mai ales punerea în practică a informațiilor, a cunoștințelor acumulate vor da roade extraordinare la nivel de comunitate, oraș, societate comercială, și așa mai departe.

În harta ridicată pentru data de 9 februarie, “ședința astrală” din Vărsător este susținută de Saturn, Venus, Jupiter, Mercur retrograd și de Soare. Mercur retrograd în conjuncție cu Soarele realizează o cuadratură cu Marte (Taur). Cunoașterea și conștientizarea faptelor existente și a consecințelor în piață și în viața noastră sau la nivel de comunitate ne oferă înțelepciune și curaj de a lua decizii, ambiție și dorința de a acționa, de a ne realiza pe plan profesional și personal.

Pe data de 20 februarie, avem câteva aspecte ușor tensionate, menite să ne provoace să ieșim în continuare din zona noastră de confort, să ne unim puterile, cunoștințele acumulate, formând parteneriate solide, de durată, muncind cot la cot ca o echipă sau o familie mare.

În harta ridicată pentru data de 22 februarie ora 14:00, București, Soarele (Pești) realizează un trigon cu Luna ( Rac), iar Uranus (Taur) formează un sextil cu primele două planete. De asemenea, planeta comunicării și a comerțului, Mercur (Vărsător) revine la mers direct.

Acest aspecte ne indică începutul unei alte perioade benefice, în care se vor reactiva în noi empatia, intuiția și inspirația care ne-a fost dăruită (la naștere), prin grija pe care o purtăm față de semenii noștri, fie la nivel de familie, întreprindere sau comunitate. Este extrem de important să avem încredere în forțele proprii și să acționăm în acord cu voința divină. Putem evolua extraordinar de mult unindu-ne puterile pentru un scop umanitar, comun. Scopul acesta comun poate să fie să rămânem oameni, să rămânem umani în orice situație, indiferent de nivelul de trai, salarii, funcții sau averi deținute. Suntem oameni, suntem unici și originali.

Deschiderea față de ideile inovatoare, empatia, voința, spiritul de echipă, concentrarea pe căutarea și găsirea soluțiilor în orice situație ne înalță, ne inspiră și ne îndeamnă la acțiuni corecte, benefice nouă și celor din jur.

În harta ridicată pentru data de 24 februarie, ora 07:00, București, Pluton (Capricorn) realizează o opoziție cu Luna (Rac) și un trigon cu Marte (Taur), care la rândul său formează un sextil cu Luna. Acest aspect ușor tensionat ne îndeamnă să acționăm în continuare în concordanță cu valorile noastre interioare, având încredere în forțele noastre, să fim creativi, jucăuși, pasionali, ținând cont mereu că rezultatele vor veni în funcție de efortul nostru depus, pe termen mediu/lung, cu disciplină, perseverență și atitudine pozitivă.

Mentalitatea de creștere (Growth Mindset), voința și ambiția armonioasă ne ajută ca în orice situație să vedem partea bună a lucrurilor, să ne ridicăm și mergem mai departe spre realizarea obiectivelor financiare propuse în perioada anterioară.

Pe data de 27 februarie ora 10:00, București, avem pe cerul astral o altă configurație astrală. Luna realizează (Fecioară) o opoziție cu Soarele (Pești) și un trigon cu Uranus (Taur), care la rândul său formează un sextil cu Soarele (Pești).

Planeta acțiunii, Marte (Taur) formează un trigon cu planeta renașterii și a transformării, Pluton (Capricorn).

Aceste aspecte benefice ne susțin toate activitățile “electrizante”, transformatoare. Ne oferă claritate, focalizare mentală, energie, inspirație și voință, dorință de a acționa, de a aplica teoria învățată. Acțiunile umanitare, donațiile, sacrificiile și eforturile depuse vor fi răsplătite mereu. Fie că e vorba de obiectivele noastre financiare, fie vorba de a da o mână de ajutor, să o facem cu multa dăruire și iubire.

Ca încheiere vă propun să meditați asupra valorilor proprii, asupra obiceiurilor/acțiunilor zilnice și a rezultatelor obținute. Totodată ar fi bine să aveți curajul să acționați în concordanță cu valorile voastre interioare și să aveți încredere că orice provocare are cel puțin o soluție optimă.

Aveți încredere în voi înșivă, rămâneți flexibili, deschiși, jucăuși și creativi în continuare!

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet