Sfatul astro-financiarVizi Erzsebet

Astro-financiară, martie 2021

Începem luna martie cu Ascendent în Scorpion, iar planeta guvernatoare a acestuia, Pluton, tranzitează zodia Capricornului. De aici, Pluton realizează un trigon cu Marte din Taur, ceea ce sugerează că luna martie va fi predominant caracterizată de claritate, focalizare maximă pe obiectivele noastre și foarte multă acțiune și dinamism.

Acum este momentul potrivit să punem în practică cunoștințele acumulate, să aplicăm ideile cu entuziasm, dar și cu disciplină și perseverență.

Axa valorilor cade în Săgetător, respectiv Gemeni. Mercur, planeta guvernatoare a Gemenilor, se află în conjuncție cu Saturn și Jupiter în Vărsător. Uranus (Taur) realizează un sextil cu Venus și Soarele din Pești, și o cuadratură cu Saturn din Vărsător.

Aceste aspecte sprijină deciziile bine cântărite, bazate pe rațiune, corectitudine și transparență. Totodată ne indică începutul unei perioade care ne aduce noutăți și provocări, fie că ne dorim sau nu, în ideea de a ne scoate din zona de confort. Ne îndeamnă să rămânem deschiși, flexibili și adaptabil în orice situație sau moment.

În harta ridicată pentru data de 3 martie, ora 12:00, București, avem pe cerul astral aspecte ușor tensionate, printre care și un careu în T, în semne fixe. Planeta Uranus (Taur) realizează o opoziție cu Luna (Scorpion), iar Saturn (Vărsător) formează cuadratură cu primele două planete. Planeta focar este Saturn în Vărsător. Organizarea eficientă, disciplina mentală, puterea echipei, deschiderea spre inovație și tehnologie, integrarea unor obiceiuri sănătoase vor spune cuvântul. Tehnologia și comerțul online se vor activa din ce în ce mai mult. Acum este momentul să ne stabilizăm poziția pe piață (dacă nu am făcut-o în lunile precedente), printre comercianți, și online, dar și offline.

În cazul în care ne-am propus un nou obiectiv, fie că este vorba despre dezvoltare personală/profesională, fie despre creștere financiară, este important să avem un plan bine pus la punct. Eventual, ca marjă de „siguranță”, putem apela la îndrumători, coach sau mentori. Oameni care și-au atins obiective asemănătoare cu ale noastre, care au trecut prin lecții și prin viață și au o experiență vastă în domeniul respectiv. Sau putem să ne alăturăm acelor grupuri, care au aceleași aspirații, obiective, valori și direcție.

În harta ridicată pentru data de 18 martie, avem pe cerul astral aspecte ușor tensionate, dar în același timp și benefice. Aceste aspecte ne provoacă în continuare, dacă e nevoie ne și zguduie, ca să ne trezim din somn, din inerție. Ne aduc aminte de faptul că Dumnezeu este energie, iar energia (curaj, voință, viață, iubire, ambiție, dorință arzătoare sau pasiune) se manifestă prin acțiune, voință, pasiune controlată și direcționată pe țelurile noastre. Și nu în ultimul rând, necesită multă muncă constantă, condimentată cu o atitudine pozitivă, proactivă, cu disciplină mentală și emoțională.

În harta ridicată pentru data de 22 martie, avem în continuare aspecte și dinamice și benefice. Soarele (în conjuncție cu Venus) în Berbec ne aduce entuziasm, energie, vitalitate, curaj, ambiție și voință. Voință să acționăm, să pornim la drum, să ne trezim la viață.

Aceste aspecte arată începutul, începutul unei afaceri, începutul unei colaborări avantajoase, plină de dinamism. În funcție de munca depusă, cu disciplină și perseverență, se vor înlesni vânzările, încheierea contractelor, atragerea noilor clienți. În aceste momente de început, este important să ne păstrăm omenia, să fim cinstiți, corecți, și să tratăm orice situație cu diplomație, empatie, dar în același timp ancorați și în realitate.

Un plus de ajutor pot fi promovările organizate la nivel național și chiar internațional. Eventual putem încheia colaborări și în acest sens, concret pentru promovarea reciprocă a produselor și a serviciilor comercializate de fiecare parte.

În data de 25 martie, avem pe cerul astral un careu în T, în semne fixe. Saturn (Vărsător) realizează o opoziție cu Luna (Leu), iar Uranus (Taur) formează cuadratură cu primele două planete. Planeta focar este Uranus. Planeta Uranus reprezintă tot ce este nou, diferit, unic, original, inovativ, neconformist, dar și umanist.

Soarele în conjuncție cu Venus (Berbec) ne indică multă energie, voință pentru a ne manifesta personalitatea, de a trăi din plin, de a merge înainte cu accelerația apăsată până la podea.

Pe lângă aceste aspecte mai avem pe cerul astral sextil, cuadratură și trigon. Aceste aspecte ne ajută să fim creativi, jucăuși, descurcăreți, dar și astâmpărați.

În harta ridicată pentru data de 27 martie, ora 06:00, București, avem pe cerul astral un careu în T în semne mutabile. Planeta comunicării și a comerțului, Mercur (Pești) realizează o opoziție cu Luna (Fecioară), iar planeta curajului și a acțiunii, Marte (Gemeni) formează cuadratură cu primele două planete. Planeta focar este Marte, ceea ce semnifică faptul că în orice situație, provocare sau conflict, atitudinea, comunicarea și acțiunea potrivită fac diferența.

În primul rând, comunicarea trebuie să fie sinceră, clară, asertivă și constructivă. Iar în al doilea rând, acțiunea trebuie să fie fermă, cu focalizare pe soluții și impregnată cu o doză de realism. Mai departe, este important ca ceea ce spunem și ceea ce facem să fie în concordanță cu valorile noastre, cu obiectivele noastre financiare pe termen mediu și lung.

Și în al treilea rând, este esențial respectul față de angajați, față de colaboratori, cumpărători, parteneri de afaceri, colegi de muncă, etc. și, nu în ultimul rând, angajamentul nostru față de ei și față de noi înșine, pe termen mediu și lung.

Pe 30 martie, ora 23:00, București, cerul astral ne surprinde cu un alt careu în T, în semne fixe, care, de fapt, se realizează pentru a doua oară în această lună, primul fiind realizat pe data de 3 martie, la 8 grade în Taur, respectiv în Scorpion, și 9 grade în Vărsător.

Acest aspect accentuat ne atrage atenția asupra originalității și a deschiderii față de inovațiile tehnologice, față de importanța disciplinei și a organizării eficiente pe plan profesional, la nivel de întreprindere, și, nu în ultimul rând, asupra existenței unei echipe profesioniste.

Vă încurajez să vă dezvoltați afacerea, să vă dezvoltați profesional și personal, să îndrăzniți să investiți în voi înșivă! Explorați și explorați și explorați!

Alegeți în fiecare zi să munciți câte un pic și pentru voi, la visele și obiectivele voastre!

Și, nu în ultimul rând, să nu uitați două lucruri: să fiți voi înșivă și să nu renunțați pentru nici o secundă la visele, pasiunile voastre!

Permiteți-vă să vă aprindă focul pasiunii!

Vizi Erzsebet

Vizi Erzsebet